Bodum Kenya Cafetiere 8 kops 1L Zwart 1831873

Bodum Kenya Cafetière 1L: Voor heerlijke koffie binnen een handomdraai Met de prachtige Bodum Kenya Cafetière 1L maak jij de heerlijkste verse koffie klaar. De beker is vervaardigd van hittebestendig glas en het deksel hierop zorgt ervoor dat de beker goed afgesloten wordt. Hierdoor blijft de koffie lekker warm en bovendien wordt er op deze manier geen hete koffie gemorst. De bodem en het handvat zijn van kunststof. De cafetière is met een inhoud van 1 liter geschikt voor het zetten van ongeveer 8 kopjes koffie. Cafetière Materiaal: glas Inhoud: 1 L   Geschikt voor 8 koppen koffie Vaatwasserbestendig   Bodum Kenya Cafetière Met jouw Bodum Kenya heb jij een cafetière met een mooi design waar jij in een mum van tijd heerlijke koffie mee maakt! Het apparaat heeft een inhoud van 1 liter, waar jij in één keer ongeveer 8 koppen mee zet. De beker van de cafetière is gemaakt van hittebestendig glas en is omgeven door een bodem en handvat van kunststof. Handig is dat het apparaat ook vaatwasserbestendig is.
J-Services.nl Bodum Kenya Cafetiere 8 kops 1L Zwart 1831873
Bodum Kenya Cafetiere 8 kops 1L Zwart
PRIJS: 29.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.