Demo Saeco Exprelia Evo HD885801 6b3ac9844f7a8bce52c0696d5146cf6f8eb389ea

LET OP! Apparaat is gebruikt!Demo model – Open Doos Policy U vindt dit product in onze ‘Opruimkelder’ omdat een klant gebruik heeft gemaakt van onze 14 dagen online omruil service. Het product is door de klant tijdens die periode uitgetest en kunnen het hierdoor niet meer als nieuw verkopen. Wij hebben de inhoud gecontroleerd en deze is 100% in orde bevonden. Uiteraard krijgt u de normale fabrieksgarantie en heeft u ook recht op 14 dagen online retourgarantie. Met vriendelijke groet, Tom Coronel Saeco Exprelia Evo HD8858/01: Duurzame espressomachine voor de heerlijkste koffiedranken Met de Saeco Exprelia Evo HD8858/01 heb jij een hoogwaardige duurzame espressomachine waarmee jij de heerlijkste koffies met verschillende aroma’s bereidt. Je kunt zelf kiezen voor de sterkte van jouw drank door middel van de verstelbare molens en je creëert een stevige melkschuimlaag door de dubbele melkbeker waar de machine mee is uitgerust. Door het roestvrijstalen ontwerp gaat jouw Saeco Exprelia langer mee en staat deze ook nog eens prachtig in jouw keuken. Met dit apparaat geniet jij volop van 7 koffievarianten met één druk op de knop, zoals heerlijke warme cappuccino en latte macchiato! Espressomachine Pompdruk: 15 bar 2 boilers Automatische spoelcyclus Afneembare zetgroep Vaatwasbestendige onderdelen Automatische stand-by Verwijderbaar waterreservoir 1,5 L Pre-brewing Optie voor gemalen koffie     Ingebouwde melkbeker 0,5 ml Capaciteit koffiebonenreservoir 300 gr Reinigingsborsteltje Maatschepje Maximale kophoogte: 150 mm Afmetingen (BxDxH): 245 x 360 x 420 mm Gewicht: 13 kg Garantie 2 jaar Uitleg van Saeco termen   Fraai roestvrij stalen ontwerp Jouw Saeco Exprelia Evo HD8858/01 is elegant vormgegeven met een roestvrijstalen afwerking, wat er voor zorgt dat jouw espresso apparaat een hoogwaardige uitstraling heeft en dat het apparaat extra lang mee gaat! In combinatie met de intuïtieve bediening biedt deze koffiemachine een zeer aangename koffie beleving. Minder ontkalken met AquaClean-filter De AquaClean-filter zorgt ervoor dat kalk geen kans krijgt en ontkalken 5.000 kopjes lang niet nodig is*. Het filter kan eenvoudig in het waterreservoir worden geïnstalleerd met behulp van een ‘click & go’-systeem, en is uitgerust met een innovatieve ionenwisselaar en een geavanceerde microporeuze filter die poederdeeltjes tegenhoudt. Er zit standaard 1 AquaClean-filter in de doos meegeleverd. Alle melkresten in de melkbeker en het opschuimmechanisme worden dankzij stoomreiniging automatisch en hygiënisch verwijderd. De gemakkelijk uitneembare zetgroep is eenvoudig te reinigen onder de kraan of in de vaatwasser. *Uitgaande van kopjes met een inhoud van 100 ml en 8 filtervervangingen     Met één druk op de knop een groot aantal specialiteiten Met één druk op de knop geniet jij met jouw Evo HD8858 van jouw gekozen favoriete koffievariatie. Met een enorme verscheidenheid aan koffiedranken is ieder koffiemoment een traktatie. Stel jouw drank samen met een schuimige melkstroom en de perfecte temperatuur en koffiesterkte en sla deze op in het geheugen. Dankzij de dubbele boiler kun jij na het opschuimen van melk direct een warme espresso maken zonder te hoeven wachten. De geïntegreerde melkbeker klopt de melk 2 keer op en verwijdert luchtbelletjes waardoor er lekker dik en romig melkschuim ontstaat met perfecte temperatuur. Verstelbare keramische molens voor maximale smaak Door de verstelbare keramische maalmolens kun jij kiezen voor jouw gewenste malingskorreligheid. Jouw Saeco Exprelia Evo HD8858/01 kent namelijk maarliefst 15 verschillende maalinstellingen, waarbij de fijnste instelling zorgt voor een volle espresso en de grofste korrel voor een wat lichtere koffie. De robuste 100% keramische maalschijven voorkomen dat de koffie oververhit raakt en creëren de ideale koffiekorrel en gaan door het zeer harde materiaal jarenlang mee.
J-Services.nl Demo Saeco Exprelia Evo HD885801 6b3ac9844f7a8bce52c0696d5146cf6f8eb389ea
Demo Saeco Exprelia Evo HD8858/01
PRIJS: 800.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.