Koffiediscounter Bonenpakket Cappuccino 3 kilo 15823

Koffiediscounter Bonenpakket Cappuccino 3 kilo In ons assortiment leent dit pakket zich het meest voor Cappuccino en CaffeLatte drinkers. Omdat veel melk de koffiesmaak verflauwd bieden deze driesoorten het pittigste eindresultaat, nog steeds zonder zure of bitterenasmaak. Overigens betekent het niet dat de mildere soorten niet heel lekkergevonden kunnen worden. Wat krijg je in dit pakket? Bazzara GranCappuccino 1 kg De Bazzara GranCappuccino is een pittige cappuccinoboon die zowel zoet en zacht van smaak is. Deze langzaam geroosterde koffiebonen hebben de smaak van honing en fruit. In de cappuccino herken je dezelfde aromatische kwaliteiten in de schuimende melk, het is een smaak die doet denken aan honing gevulde croissants. Een heerlijke mix van fijne koffie, gemaakt voor degene die een authentieke Italiaanse cappuccino ervaring wensen terwijl men op hetzelfde moment een zeer aangenaam, smaakvolle espresso wil produceren. De langdurige nasmaak bevat tonen van honing, en zorgt zo voor extra lang genot. . Bravi Caffè arabica 1kg Een koffie soort met een laag cafeïne gehalte en een laag plantaardig vet niveau. Bravi Caffè wordt in veel Italiaanse koffie bars geschonken en stamt uit 1952. Bravi Caffè arabica kenmerkt zich door een volle smaak, maar zonder bitter, zuur of sterk aan te voelen. De nasmaak is subliem, een echte Romeinse koffiesmaak! De kleur is grijs/bruin, dit zie je ook goed als je naar het residu kijkt Met de juiste afstelling van je apparaat kun je een verrassende crèmelaag maken. De Bravi Caffè arabica koffiebonen zijn sterk van smaak, maar bevatten daarentegen een laag percentage cafeïne waardoor de bonen een stuk gezonder voor je zijn! De Bravi Caffè bevatten een laag – weliswaar plantaardig – vetniveau. Dit zorgt ervoor dat de koffie erg puur van smaak is en hierdoor ook een stuk gezonder is. Arabicaffe Supermiscela 1kg Met de Supermiscela-koffiebonen van Arabicaffe krijg je een espresso zoals deze in Italië bedoeld is: donker, sterk en met een stevige afdronk. Maar natuurlijk zijn ook cappuccino- en latte macchiatodrinkers die houden van een diepere smaak bij de Supermiscela aan het juiste adres. De melange bestaat uit koffie van de beste plantages in Centraal- en Zuid-Amerika (Brazilië, Costa Rica, Colombia en Guatemala) en in Afrika (Kenia en Kameroen). Dit zorgt voor een temperamentvolle Siciliaanse espresso, of een cappuccino of latte macchiato die perfect in balans is. De Supermiscela-bonen komen van het Italiaanse bedrijf Arabicaffe, dat zich sinds 1953 ophoudt in Sicilië. Met de mix van bonen uit Afrika en Amerika haal je dus koffiekwaliteit in huis met echte Italiaanse finesse. Zo geniet je van een volle koffiesmaak – ook goed te combineren met (opgeschuimde) warme melk – zonder bittere neiging.
J-Services.nl Koffiediscounter Bonenpakket Cappuccino 3 kilo 15823
Koffiediscounter Bonenpakket Cappuccino 3 kilo
PRIJS: 49.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.