Bosch TCA5309 1500821

Bosch TCA5309 Benvenuto Classic De Bosch TCA5309 Benvenuto Classis is een volautomaat met een fijne One-touch functie voor koffie en espresso. Het hoogwaardige maalwerk zorgt voor een uitmuntende kop koffie. Met het handige stoompijpje schuim je eenvoudig melk op voor een lekkere cappuccino. Je kan bij de Bosch TCA5309 de maalgraad instellen en kiezen voor een groot of klein kopje koffie. Volautomaat One-touch functie voor koffie en espresso 15 bar Stoompijpje Hoogwaardig maalwerk Maalgraad instelbaar Koffie uitloop in hoogte verstelbaar Heetwater functie Waterreservoir 1.8L Automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma Aroma-whirl-system Plus De Bosch TCA5309 volautomaat is voorzien van Aroma-whirl-system Plus. Deze functie zorgt dat de machine in staat is meer smaak uit de koffie te halen. Geniet van koffie met het perfecte Italiaanse aroma. One-touch functie De Bosch TCA5309 heeft een handige One-touch functie voor koffie en espresso. Maar met het handige stoompijpje maak je ook een heerlijke cappuccino klaar. Deze Bosch volautomaat heeft ook een heetwater functie. Single Portion Cleaning De innovatieve functie Single Portion Cleaning verwijdert gekoeld en muf restwater uit het systeem na elke brouwsel. Dit zorgt ervoor dat de koffie altijd gezet wordt in schone en hygiënische omstandigheden, waardoor het koffiearoma volledig tot zijn recht komt, omdat het gebruikte water volledig fris is. Calc’n'Clean Dankzij het automatische ontkalkings- en reinigingsprogramma Calc’n'Clean van de Bosch TCA5309 gaat het schoonmaken wel heel erg makkelijk. Met 1 druk op de knop wordt het apparaat zowel ontkalkt als gereinigd. Super handig!
J-Services.nl Bosch TCA5309 1500821
Bosch TCA5309
PRIJS: 299.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.