Caffe Coronel 100 Arabica Top Class 3kg 354650

Caffe Coronel 100% Arabica Top Class: 3kg Onze koffie-expert, Tom Coronel Senior, heeft exclusief voor Koffiediscounter.nl koffiebonen gemaakt. Na 14 maanden van experimenteren met diverse smaken en middelen is het gelukt om die perfecte smaak te krijgen. Een Italiaanse branding, zacht en zoetig, maar vol van smaak! Tanto Corpo zoals een Italiaan zou zeggen. De koffiebonen hebben een verlaagd cafeïnegehalte, lage zuurgraad en een fruitige nasmaak. Het is een ongewassen bonensoort, 100% Arabica.Deze Caffe Coronel bonen geven een zeer volle smaak. Zacht, zoetig maar vol! Ook de fruitige nasmaak is zeer aangenaam!De Caffe Coronel koffiebonen bevatten een verlaagd percentage aan cafeïne waardoor de bonen gezonder voor je zijn. Ook hebben ze een extreem lage zuurgraad.
J-Services.nl Caffe Coronel 100 Arabica Top Class 3kg 354650
Caffe Coronel 100% Arabica Top Class 3kg
PRIJS: 42.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.