Demo DeLonghi Dedica Rood EC680.R cc0a247a54b58ce7f138135cba21b6398c77a9fb

LET OP: Dit product is een oud-showroommodel.Demo model – Open Doos Policy U vindt dit product in onze ‘Opruimkelder’ omdat een klant gebruik heeft gemaakt van onze 14 dagen online omruil service. Het product is door de klant tijdens die periode uitgetest en kunnen het hierdoor niet meer als nieuw verkopen. Wij hebben de inhoud gecontroleerd en deze is 100% in orde bevonden. Uiteraard krijgt u de normale fabrieksgarantie en heeft u ook recht op 14 dagen online retourgarantie. Met vriendelijke groet, Tom Coronel De’Longhi Dedica EC680.R: Met een stoompijpje voor de perfecte cappuccino Deze roodgekleurde De’Longhi EC680R is een zeer compact halfautomatisch pompdruk espressoapparaat. De vernieuwde thermoblock zorgt ervoor dat je de perfecte espresso zet en met het semiprofessionele cappuccinosysteem met opschuimpijpje zet je ook een cappuccino meteen rijke, romige melkschuimlaag. Het apparaat is voorzien van een transparant en uitneembaar waterreservoir met een capaciteit van 1 liter en heefteen warmhoudplaat voor kopjes. De Dedica EC680.R is gebruiksklaar in slechts 35 seconden en functioneert zowel met gemalen espressokoffie als met ESE-servings. Halfautomatisch pompdruk espressoapparaat 15 bar Waterreservoir 1 L Materiaal: Metalen behuizing met schromen afwerking Cappuccinosysteem Thermoblock Gemalen koffie en ESE-servings Programmeerbare koffiehoeveelheid Heet water via stoompijpje Controlelampje ontkalken Warmhoudplaat Voorwelling Waterfilter Druppelstop Automatische stand-by Ideale temperatuur Dankzij de vernieuwde thermoblock geniet je nu van een espresso gemaakt met een ideale en constante temperatuur. De Dedica EC680.R is uitgerust met een thermoblock om de prestatie, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid te verhogen. Cappuccinosysteem Het cappuccinosysteem van de Dedica is uitgerust met een semiprofessioneel RVS stoompijpje die stoom, lucht en melk mengt tot de perfecte melkschuimlaag. Geniet van een cappuccino met een romige melkschuimlaag! Voor ieder interieur De De’Longhi EC680.R is maar 15 cm breed, waardoor die erg compact is en overal eigenlijk wel past. Hij heeft een mooi modern design met metalen behuizing en een afwerking in chroom. Professionele filterhouders De professionele filterhouders zorgen ervoor dat je 1 kopje espresso met gemalen koffie, 2 kopjes espresso met gemalen koffie en 1 kopje met 1 ESE-serving kan zetten. Het apparaat is binnen 35 seconden gebruiksklaar en de hoeveelheid koffie is programmeerbaar.
J-Services.nl Demo DeLonghi Dedica Rood EC680.R cc0a247a54b58ce7f138135cba21b6398c77a9fb
Demo DeLonghi Dedica Rood EC680.R
PRIJS: 175.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.