Demo DeLonghi Distinta EMFI.BK 3c1ee15669c396e2c78448aeeef3dc3a8484fbfc

Demo model – Open Doos Policy U vindt dit product in onze ‘Opruimkelder’ omdat een klant gebruik heeft gemaakt van onze 14 dagen online omruil service. Het product is door de klant tijdens die periode uitgetest en kunnen het hierdoor niet meer als nieuw verkopen. Wij hebben de inhoud gecontroleerd en deze is 100% in orde bevonden. Uiteraard krijgt u de normale fabrieksgarantie en heeft u ook recht op 14 dagen online retourgarantie. Met vriendelijke groet, Tom Coronel DeLonghi Distinta Melkopschuimer Altijd je geklopte melk klaar voor 4 kopjes tegelijk met de DeLonghi Distinta Melkopschuimer. Hier kan jij niet alleen melk mee opschuimen maar ook milkshakes maken dankzij de Hot & Cold Frothing functie. Hiermee maak je jou melk gloeiend heet of ijskoud! Hij is makkelijk in gebruik door de 360° roterende basis en hij is ook waterproof. Melkopschuimer Capaciteit: 140 ml (4 kopjes) Uitneembare spatel (magnetisch) Hot & Cold functie Pompdruk: 15 bar Basis 360° roterend Deksel doorzichtig en afneembaar   Anti-aanbak binnenkan Waterproof Warmhouden: 250 ml Stijlvolle afwerking in mat zwart (details chroom) Gewicht: 1 kg Afmetingen: (LxBxH) 115 x 195 x 170     Spatel makkelijk schoon Omdat de magnetische spatel van de DeLonghi Distinta Melkopschuimer uitneembaar is, is hij heel eenvoudig schoon te maken! Gloeiend heet of juist ijskoud… De melk die jij laat opkloppen door deze Distinta Melkopschuimer van DeLonghi kan zowel warm (dan wel gloeiend heet) of fris (dan wel ijskoud) klaargemaakt worden. Opgeklopte melklagen voor je kopjes koffie, een warme kop melk, of een ijskoud milkshake, het is allemaal klaar te maken met deze melkopschuimer!
J-Services.nl Demo DeLonghi Distinta EMFI.BK 3c1ee15669c396e2c78448aeeef3dc3a8484fbfc
Demo DeLonghi Distinta EMFI.BK
PRIJS: 65.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.