Demo Nespresso Krups XN410T Prodigio f488c57bb7515a9b5f296bf35767cfd08ec09a4e

Let op!!Product wordt geleverd zonder cups en kan gebruikssporen bevatten.Demo model – Open Doos Policy U vindt dit product in onze ‘Opruimkelder’ omdat een klant gebruik heeft gemaakt van onze 14 dagen online omruil service. Het product is door de klant tijdens die periode uitgetest en kunnen het hierdoor niet meer als nieuw verkopen. Wij hebben de inhoud gecontroleerd en deze is 100% in orde bevonden. Uiteraard krijgt u de normale fabrieksgarantie en heeft u ook recht op 14 dagen online retourgarantie. Met vriendelijke groet, Tom Coronel Nespresso Krups XN410T Prodigio: Verbinding tussen jou en Nespresso Met de Prodigio brengt Nespresso een geheel nieuwe koffiebeleving op de markt!Verbind jouw smartphone of tablet met de Nespresso Krups XN410T Prodigio en ervaar jouw favoriete Grand Cru als nooit te voren!Stel al jouw favorieten in op de app, ontvang meldingen en ontdek alle Nespresso mogelijkheden!Geniet iedere morgen snel van een Nespresso dankzij de snelle opwarmtijd.De Nespresso Krups XN410T Prodigio bereidt al jouw favoriete Grands Crus automatisch met maar één druk op de knop! Nespresso machine 19 bar Waterreservoir: 0,8L Automatische bereiding van koffie Opklapbaar rooster Werkt in combinatie met smartphone of tablet   Snelle opwarmtijd: 25sec 3 ledknoppen: ristretto, espresso en lungo Automatische uitschakeling na 9 min Elektronische ontkalkingswaarschuwing Opvangbakje voor 14-19 gebruikte capsules Afmetingen (B x H x D): 40 x 39,5 x 34,7 cm   The connected machine Een geheel nieuwe Nespresso ervaring met de Prodigio! Breng de Nespresso Krups XN410T Prodigio in verbinding met de app en ontdek nieuwe mogelijkheden op het gebied van koffie bereiden. Dankzij de speciale tab in de app word je direct naar de Prodigio omgeving gebracht en kan de beleving beginnen! Zo geniet je nog eenvoudiger van jouw favoriete Grand Cru. Nespresso app Met de eenvoudig te bedienen Nespresso app programmeer je jouw koffie op jouw favoriete tijdstip. Stel je voorkeuren in op de app en er wordt direct gecommuniceerd met de Nespresso Krups XN410T Prodigio. Met deze slimme communicatie is jouw app volledig op de hoogte van jouw capsulevoorraad. In de app kan je dan heel eenvoudig een nieuwe koffiebestelling plaatsen!     De unieke Nespresso ervaring Jij en jouw Nespresso Krups XN410T Prodigio zijn een goed team. Samen met een intuïtief ontwerp, snelle opwarmtijd van slechts 25 seconden en hoge druk maak je van jouw favoriete Grand Cru de perfecte Nespresso koffie. Maak een sterke ristretto, een goede espresso of een lungo om van te genieten met de duidelijke knoppen op de Prodigio. De verbinding tussen jou en jouw Nespresso wordt alleen maar sterker. Onderhoud aan de Prodigio De Nespresso app brengt jou volledig op de hoogte over de conditie van jouw Nespresso Krups XN410T Prodigio. De app laat het jou meteen weten als de Prodigio ontkalking of onderhoud nodig heeft. En mocht je toch hulp nodig hebben, de gepersonaliseerde Machine Assistance staat voor al jouw vragen klaar!
J-Services.nl Demo Nespresso Krups XN410T Prodigio f488c57bb7515a9b5f296bf35767cfd08ec09a4e
Demo Nespresso Krups XN410T Prodigio
PRIJS: 150.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.