Demo Saeco Incanto HD891601 84b700e732fa25930e272d74af065268d6a6b866

LET OP: Dit product heeft lichte gebruikssporen.Demo model – Open Doos Policy U vindt dit product in onze ‘Opruimkelder’ omdat een klant gebruik heeft gemaakt van onze 14 dagen online omruil service. Het product is door de klant tijdens die periode uitgetest en kunnen het hierdoor niet meer als nieuw verkopen. Wij hebben de inhoud gecontroleerd en deze is 100% in orde bevonden. Uiteraard krijgt u de normale fabrieksgarantie en heeft u ook recht op 14 dagen online retourgarantie. Met vriendelijke groet, Tom Coronel Saeco Incanto HD8916/01: Volautomatische espressomachine met melkkan en opschuimer  Het elegante design van de Saeco Incanto HD8916/01 valt iedereen op!In de met RVS afgewerkte behuizing zit hoogwaardige Italiaanse technologie die jou keer op keer voorziet van verse koffie.Met één druk op de knop heb jij een perfecte latte macchiato of een prachtige cappuccino. Altijd.Kies jij voor een espresso? Dan is de Saeco Incanto HD8916/01 ook geschikt voor jou! Met vijf maalstanden kies je de fijnheid van de korrel, en met de sterkte instellingen pas je het geheel aan aan jouw smaak.De Saeco Incanto HD8916/01 is ook praktisch in gebruik, de automatische reinigingscyclus, het AquaClean-filter en de afneembare zetgroep maken het jou gemakkelijk om deze volautomatische espressomachine te reinigen. Meer informatie:Saeco-koffiemachines vergelijken Volautomatische espressomachine Pompdruk: 15 bar 1850W Capaciteit bonenreservoir: 250gr Capaciteit waterreservoir: 1,8L Volledig afneembare zetgroep Snel opwarmende boiler Compatibel met AquaClean-filter   Automatische spoelcyclus 100% keramische molens 5 maalinstellingen 5 verschillende sterktes Gewicht: 7,2 kg Afmetingen (B x H x D):  21,5 x 42,9 x 33 cm Uitleg van Saeco termen   Kracht van keramiek De Saeco Incanto HD8916/01 is voorzien van 100% keramische maalmolens. Het keramische materiaal garandeert jarenlang fantastische koffie! De speciale molens creëren de perfecte korrel, het water blijft continue stromen waardoor de pure essentie van de bonen naar voren komt. De keramische molens voorkomen dat de koffie oververhit raakt, de verbrande smaak wordt zo dus voorkomen. Vele soorten koffiespecialiteiten Liefhebber van latte macchiato’s? Of juist van een perfecte espresso? De Saeco Incanto HD8916/01 heeft alles in huis om iedereen te plezieren! De handige melkkan voorziet jou van het perfecte melkschuim om optimaal te genieten van die Latte. En dankzij de instelbare sterkte en temperatuur instellingen is jouw espresso ook precies hoe jij hem wilt.     Instelbare maalmolen Die krachtige keramische maalmolens in de Saeco Incanto HD8916/01 zijn ook nog eens aan te passen aan jouw smaak! Deze Philips Saeco stelt jou nooit teleur als het om de fijnheid van de korrel gaat. Per koffiespecialiteit zijn andere maalinstellingen van belang. De Saeco Incanto HD8916 heeft daarom vijf instellingen, van de fijnste maling voor en volle espresso tot de grofste voor een lichtere koffie. Wat jouw wensen ook zijn, je hebt het helemaal in eigen hand! Altijd precies op tijd Het eerste kopje koffie van de dag, zo belangrijk voor veel personen. De Saeco Incanto HD8916/01 warmt super snel op om jouw zo snel mogelijk te voorzien van de perfecte start van de dag! Of het nu gaat om de dagelijkse ochtend espresso of om de heerlijke cappuccino met het zondags ontbijt, deze espressomachine staat altijd direct voor jou klaar.
J-Services.nl Demo Saeco Incanto HD891601 84b700e732fa25930e272d74af065268d6a6b866
Demo Saeco Incanto HD8916/01
PRIJS: 455.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.