Demo Saeco PicoBaristo HD892501 2307b934d07a8f2509a9a71d3c2eea2deb3c79f4

LET OP! Apparaat is licht gebruikt!Demo model – Open Doos Policy U vindt dit product in onze ‘Opruimkelder’ omdat een klant gebruik heeft gemaakt van onze 14 dagen online omruil service. Het product is door de klant tijdens die periode uitgetest en kunnen het hierdoor niet meer als nieuw verkopen. Wij hebben de inhoud gecontroleerd en deze is 100% in orde bevonden. Uiteraard krijgt u de normale fabrieksgarantie en heeft u ook recht op 14 dagen online retourgarantie. Met vriendelijke groet, Tom Coronel Saeco PicoBaristo HD8925/01: Premium compacte koffiemachine met melkbeker De Saeco PicoBaristo HD8925/01 haal jij een premium compacte koffiemachine in huis die jou keer op keer verwent met variatie.Met een druk op de knop kun je kiezen uit maar liefst elf koffiebereidingen! De geïntegreerde melkbeker schuimt de melk op tot zijdezachte pieken om ook de heerlijkste cappuccino te maken.Daarnaast is de HD8925/01 compatibel met de AquaClean-filter waardoor jij 5000 kopjes koffie kunt drinken zonder te ontkalken! Dat is nog eens handig. De 100% keramische molens in de PicoBaristo garanderen de perfecte maling en gaan jarenlang mee. Het uiterlijk van deze koffiemachine mag er ook zijn, met een verlicht touchscreen en naadloze navigatie. Volautomatische espressomachine Pompdruk: 15 bar Vermogen: 1850 Watt Capaciteit bonenreservoir: 250 gr Capaciteit waterreservoir: 1,8 L 100% keramische maalmolens Kopjes per zetbeurt: 1 of 2 Volledig afneembare zetgroep Maalstanden: 10 Aantal standen koffiesterkte: 5 Automatisch cappuccinosysteem   Bonen én gemalen koffie Aantal variaties met een druk op de knop: 11 Geschikt voor AquaClean-filter Geïntegreerde melkbeker Ontkalkings- en reinigingsprogramma Automatische spoelcyclus Automatische uitschakeling Gewicht: 7,2 kg Afmetingen (B x H x D): 21,5 x 33 x 42,9 cm Uitleg van Saeco termen   Zo min mogelijk ontkalken De Saeco PicoBaristo HD8925/01 is volledig compatibel met het AquaClean-filter systeem van Saeco. Met dit filter kun je tot maar liefst 5000 kopjes koffie drinken zonder tussendoor te hoeven ontkalken. Deze gepatenteerde innovatie laat jou optimaal genieten van jouw koffiemachine! Zijdezachte melk Met de HD8925/01 kun je ook heerlijke cappuccino of latte maken. Je zet er zelfs twee tegelijkertijd! De melkbeker schuimt de melk maar liefst twee keer op, met als resultaat de meest zijdezachte melk die je ooit thuis hebt gezien. Zonder spetteren wordt de melk tot precies de juiste temperatuur verwarmd.     100% keramische molens De robuuste keramische molens van de PicoBaristo HD8925/01 garanderen jarenlang een moment van puur koffiegenot. Het keramische materiaal creëert de ideale korrel waardoor het water continu blijft stromen. Zo wordt de pure essentie aan de bonen onttrokken. De bonen raken ook niet oververhit en krijgt dus geen verbrande smaak! Snelle start Tijd is belangrijk, helemaal als het om koffie draait. De Saeco PicoBaristo HD8925/01 heeft een snel opwarmende boiler. Het geheim van die boiler? Het lichte aluminium en roestvrije staal zijn materialen die snel hoge temperaturen bereiken. Jij maakt zo iedere ochtend razendsnel de benodigde koffie.
J-Services.nl Demo Saeco PicoBaristo HD892501 2307b934d07a8f2509a9a71d3c2eea2deb3c79f4
Demo Saeco PicoBaristo HD8925/01
PRIJS: 540.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.