Demo Severin SM9495 f68ecf82fc2403cf1b5640cba2f4fdcdc94ceb0e

Demo model – Open Doos Policy U vindt dit product in onze ‘Opruimkelder’ omdat een klant gebruik heeft gemaakt van onze 14 dagen online omruil service. Het product is door de klant tijdens die periode uitgetest en kunnen het hierdoor niet meer als nieuw verkopen. Wij hebben de inhoud gecontroleerd en deze is 100% in orde bevonden. Uiteraard krijgt u de normale fabrieksgarantie en heeft u ook recht op 14 dagen online retourgarantie. Met vriendelijke groet, Tom Coronel Severin SM9495: Melkopschuimer met inductiesysteem Met de Severin SM9495 maak jij het perfecte melkschuim voor je koffie en de lekkerste schuimige warme chocolademelk, en het enige dat je hoeft te doen is op de knop te drukken. Het beste melkschuim maak je als de melk direct uit de koelkast komt, zodat je een mooie volle laag over je koffie schenkt voor een fantastische cappuccino of latte macchiato. Gebruik de gladde kraagring van de Severin SM9495 als je de melk of chocolademelk slechts wil verwarmen, en gebruik de gekartelde roerkop om op te schuimen. Ideaal aan de Severin SM9495 is dat met het inductiesysteem de melk nooit aanbrandt, en dat alle delen die in aanraking met de melk komen kunnen in de vaatwasser. Perfect voor de cappuccinoliefhebber die gaat voor het gemak van automatische opschuimtechnieken. Melkopschuimer Werkt ook voor warme chocolademelk Inhoud: 180 ml 500 W Afneembaar RVS melkreservoir (vaatwasserbestendig) Melkreservoir met 360°-systeem kan in elke richting geplaatst worden   Verwarmt 60 ml melk tot 180 ml Schuimt 60 ml melk op tot 120 ml Verwisselbare wieltjes voor verwarmen en opschuimen Inductieproces (geen aanbranding) Oververhittingsbeveiliging Automatische uitschakeling   Eenvoudig te reinigen Melkopschuimers moeten na elk gebruik goed gereinigd worden, maar dat is met de Severin SM9495 gelukkig geen probleem. De melkkan, roerkoppen en deksel (de delen die vies worden) doe je namelijk gewoon in de afwasmachine of een sopje met een klein beetje zeep. Voor warme melk, schuim én warme chocolade Van een melkopschuimer verwacht je natuurlijk dat deze in staat is om melk op te schuimen. Dat je ook een heerlijk glas warme melk of, nog heerlijker, een glas hete chocolademelk voor je gasten neerzet, dat is niet waar je bij een melkopschuimer direct aan denkt. Gelukkig denkt de Severin SM9495 hier wel aan. Met de roerkop en kraagring geniet je binnen een paar minuten van een verrukkelijke cacaodrank, of je nu kant-en-klare chocolademelk toevoegt of eerst melk verwarmt en er later in het proces cacaopoeder bijdoet.
J-Services.nl Demo Severin SM9495 f68ecf82fc2403cf1b5640cba2f4fdcdc94ceb0e
Demo Severin SM9495
PRIJS: 50.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.