Graef CM800 1810664

Graef CM800 Met de Graef CM800 koffiemolen is koffie malen super eenvoudig! Plaats gewoon de piston in de pistondrager, schakel de machine aan en de vers gemalen koffiebonen vallen gelijk in de piston. De Graef CM800 koffiemolen heeft een sterke motor en een sterk maalwerk en is voorzien van een groot bonenreservoir met een inhoud van 350 gram. Inhoud bonenreservoir: 350 gram 40 verschillende maalstanden Maalschijf van roestvrij staal   Automatische maal-functie 128 Watt Graef CM800 Door het kegelmaalwerk en de langzaam draaiende motor blijft de koffiesmaak behouden en raakt de motor niet oververhit. Met de Graef CM800 koffiemolen kun je maar liefst 40 verschillende maalstanden instellen. Van uiterst fijn tot zeer grof. Zo kun je altijd de perfecte espresso bereiden.       Graef Al meer dan vijftig jaar staat het familiebedrijf Graef voor producten van een hoge kwaliteit, die ook nog eens makkelijk te gebruiken zijn. Van koffiemolens tot wafelijzers, Graef maakt het! Andere producten van Graef vind je hier !
J-Services.nl Graef CM800 1810664
Graef CM800
PRIJS: 134.80

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.