Nespresso Magimix Pixie Metal Aluminium 1810374

Nespresso Magimix Pixie Metal Aluminium: klein koffiezetapparaat, groots koffiekwaliteit Met de Magimix M110 Pixie Nespresso machine ben je altijd verzekerd van goede koffie! Geniet elke dag van de exclusieve kwaliteit koffie met een keuze uit maar liefst 12 smaken koffie. Magimix heeft er alles aan gedaan om dit een zo makkelijk mogelijk Nespresso machine te maken. Het apparaat is zeer klein en kan overal in huis neer worden gezet. Hij is ook nog eens energiezuinig en hij wordt geleverd met een welkomstpakket met Nespresso cups. Begin direct met het maken van jouw favoriete koffie! Nespresso machine 19 bar Waterreservoir: 0,7 liter Programmeerbare hoeveelheid koffie Energieklasse A Koffiesterkte en waterhoeveelheid instelbaar Stand-by modus Automatisch ontkalkingsysteem Zijkanten van gerecycled aluminium Automatische dosering Magimix Pixie De Magimix Pixie is een zeer krachtige Nespresso machine, die komt in een klein formaat. De breedte van de Pixie is slechts elf centimeter, waardoor je hem overal in huis kwijt kunt. Koffiezetten was nog nooit zó makkelijk! Grands Crus Nespresso heeft 21 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Elke Grand Cru heeft een intensiteit, oplopend tot intensiteit 12. Probeer welke koffie het beste bij jou past. Meer weten over de verschillende Grands Crus van Nespresso? Nespresso Club Eenmaal een Nespresso apparaat aangeschaft, dan kun je je aanmelden voor de Nespresso Club. Hier zitten een aantal voordelen aan verbonden. Je bestelt namelijk via Nespresso web 24/7 jouw favoriete Nespresso koffies en bepaalt zelf waar en wanneer je bestelling wordt afgeleverd. Vragen? De Nespresso expert staat dag en nacht voor je klaar. Lees hier meer over alle voordelen vande Nespresso Club !
J-Services.nl Nespresso Magimix Pixie Metal Aluminium 1810374
Nespresso Magimix Pixie Metal Aluminium
PRIJS: 129.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.