Arabicaffe Supermiscela 3kg 3748

Arabicaffe Supermiscela koffiebonen: 3kg Bij uitstek geschikt voor cappuccino drinkers die gaan voor de top! DeSupermiscela van de Siciliaanse  brander Arabicaffe ( bestaat al sinds1953)  heeft een gemiddeld, donkere branding en is een 80% arabica melange.Er rest dus een 20% van de kleinere robusta boon. De mix bestaat uit maar liefst6 koffiesoorten welke komen van plantages in: Brazilië, Colombia,Costa Rica,Guatemala, Kenia en Kameroen. De schuimlaag is verrassend. Zo vurig als de Etnasoms kan zijn, is deze espresso soort niet, maar het is zeker een temperamentvolle  Siciliaanse espressosoort. Voor hen die van een pittige koffiesoort houden met een fluwelen nasmaak. Het mooie van deze branderis dat de koffie niet bitter smaakt, maar wel heel veel “espresso”smaak heeft. Flink lager cafeïne gehalte.
J-Services.nl Arabicaffe Supermiscela 3kg 3748
Arabicaffe Supermiscela 3kg
PRIJS: 52.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.