Australian Intense roast Caramel Chocolade 500 Gram UTZ Organic 1833413

Australian Intense roast Caramel Chocolade 500 Gram UTZ Organic De Instense roast Caramel Chocolade koffiebonen van Australian zijn vol en extra pittig van smaak.De smaak valt te omschrijven met tinten van caramel en chocolade.Vanaf plantages over de hele wereld worden de koffiebonen verzameld om deze heerlijke blend te maken. Benieuwd waar jouw koffie vandaan komt? Op de achterzijde van de verpakking vind je een uniek nummer die je kunt invoeren op de website van Australian. Zo kun je de oorsprong herleiden van jouw bonen! Volle, extra pittige espresso   Inhoud: 500 gram
J-Services.nl Australian Intense roast Caramel Chocolade 500 Gram UTZ Organic 1833413
Australian Intense roast Caramel Chocolade 500 Gram UTZ Organic
PRIJS: 8.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.