Bazzara GranCappuccino 3 kg 1835579

Bazzara GranCappuccino 3 kg De Bazzara GranCappuccino is een pittige cappuccino die zowel zacht en zoet van smaak is. Deze langzaam geroosterde koffiebonen hebben een heerlijke smaak van fruit en honing. In de cappuccino herken je dezelfde aromatische kwaliteiten in de schuimende melk, het is een smaak die doet denken aan honing gevulde croissants. Een zeer innovatieve mix van fijne koffie, gemaakt voor degene die een authentieke Italiaanse cappuccino ervaring wensen terwijl men op hetzelfde moment een zeer aangenaam, smaakvolle espresso wil produceren. De langdurige nasmaak bevat tonen van honing, en zorgt zo voor extra lang genot.
J-Services.nl Bazzara GranCappuccino 3 kg 1835579
Bazzara GranCappuccino 3 kg
PRIJS: 57.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.