Bravi Caffe Arabica 3kg 61555

Bravi Caffe Arabica: 3kg Bravi Caffe is een koffiesoort met een laag cafeïnegehalte en een laag plantaardig vetniveau. Bravi Caffe wordt in veel Italiaanse koffiebars geschonken en stamt uit 1952. Deze Arabica koffieboon kenmerkt zich door een volle smaak, maar zonder bitter, zuur of sterk aan te voelen. De nasmaak is subliem, een echte Romeinse koffiesmaak! Met de juiste afstelling van je apparaat maak je een verrassende crèmelaag.De Bravi Caffe Arabica koffiebonen zijn sterk van smaak, maar bevatten daarentegen een laag percentage cafeïne waardoor de bonen ook nog eens gezonder voor je zijn. Niet alleen het lage percentage cafeïne zorgt ervoor dat de Bravi Caffe Arabica bonen gezond voor je zijn. Ze bevatten ook nog eens een laag – weliswaar plantaardig – vetniveau. Dit zorgt er niet alleen voor dat deze koffieboon gezond is, maar ook nog eens vol en puur van smaak is! Bravi Caffe bonen zijn 100% Arabica. De kleur is grijs/bruin. Als je naar het residu kijkt, zie je dit ook goed. Door je machine goed af te stellen, creëer je een verrassende crèmelaag. Vergeet niet je kopjes goed heet te maken voordat je gaat tappen. Deze Bravi Caffe Arabica koffieboen zijn afkomstig uit plantages gelegen in Midden- en Zuid-Amerika. Er bestaan wereldwijd meer dan zestig soorten koffie. De belangrijkste twee: Coffea Robusta en de Coffea Arabica. Arabica boen worden het meest verbouwd in Midden-en Zuid-Amerika en Robusta-bonen het meeste in Afrika en Azië.
J-Services.nl Bravi Caffe Arabica 3kg 61555
Bravi Caffe Arabica 3kg
PRIJS: 49.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.