Caffe Coronel 100 Arabica Top Class 8kg 1835585

Caffe Coronel 100% Arabica Top Class: 8kg Onze koffie-expert, Tom Coronel Senior, heeft exclusief voor Koffiediscounter.nl koffiebonen gemaakt. Na 14 maanden van experimenteren met diverse smaken en middelen is het gelukt om die perfecte smaak te krijgen. Een Italiaanse branding, zoetig en zacht, maar vol van smaak! Tanto Corpo zoals een Italiaan zou zeggen. De koffiebonen hebben een lage zuurgraad, verlaagd cafeïnegehalte en een fruitige nasmaak. Het is een ongewassen bonensoort, 100% Arabica.Deze Caffe Coronel bonen geven een zeer volle smaak. Zoetig, zacht maar vol! Ook de fruitige nasmaak is Heerlijk!De Caffe Coronel koffiebonen bevatten een extreem lage zuurgraad en een verlaagd percentage aan cafeïne waardoor de bonen gezonder voor je zijn.
J-Services.nl Caffe Coronel 100 Arabica Top Class 8kg 1835585
Caffe Coronel 100% Arabica Top Class 8kg
PRIJS: 119.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.