Demo DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110.SB a653fc348b4fd540cd7029389a5ca538e6452e06

Demo model – Open Doos Policy U vindt dit product in onze ‘Opruimkelder’ omdat een klant gebruik heeft gemaakt van onze 14 dagen online omruil service. Het product is door de klant tijdens die periode uitgetest en kunnen het hierdoor niet meer als nieuw verkopen. Wij hebben de inhoud gecontroleerd en deze is 100% in orde bevonden. Uiteraard krijgt u de normale fabrieksgarantie en heeft u ook recht op 14 dagen online retourgarantie. Met vriendelijke groet, Tom Coronel DeLonghi Magnifica ECAM 22.110 SB espressomachine De DeLonghi Magnifica ECAM 22110SB is niet voor niets een van de populairste modellen van DeLonghi. Deze alleskunner is namelijk geschikt voor zowel espressobonen als gemalen koffie, en dankzij de gebruiksvriendelijke bedieningsmogelijkheden zet je in een handomdraai de aller-lekkerste koffiespecialiteiten. Het cappuccinosysteem met RVS stoompijpje mengt stoom, lucht en melk en produceert zo een rijke, romige schuimlaag. Zo maak je met de DeLonghi Magnifica ECAM 22.110 SB altijd de perfecte cappuccino! Espresso volautomaat Pompdruk: 15 bar Koffiebonen: 250 gram Kopjes per zetbeurt: 1 of 2 Waterreservoir: 1,8 L Waterhardheid instelbaar Waterfilter ( Standaard 1 st. meegeleverd ) Bonen én gemalen koffie Ontkalkings- en auto. reinigingsprogramma Koffiespecialiteit : Espresso . Koffie Cappuccinosysteem   Uitneembare zetgroep Maalstanden: 13 Conische maalschijven Koffiesterkte / volume / temperatuur instelbaar Kleur : Zilvere uitvoering Heetwater functie d.m.v.stoompijpje Thermoblock verwarmingssysteem Afmetingen (B x D x H): 23,8 x 43 x 35,1 cm Gewicht: 9 kg Uitleg van DeLonghi termen   Bonenreservoir Het praktische bonenreservoir van de DeLonghi Magnifica ECAM 22.110 SB is zeer goed afsluitbaar waardoor het aroma optimaal bewaart blijft. Naast ongemalen bonen kan deze robuuste volautomatische espressomachine ook van gemalen bonen een heerlijk kopje koffie maken. Hoe grof of fijn je de maling wilt hebben is volledig aan jou, de conische molen is in te stellen op 13 verschillende maalstanden! Altijd de perfecte sterke espresso of milde koffie lungo! Cappuccinosysteem Dankzij het Rapid Steam cappuccinosysteem schuim je onmiddellijk perfecte melk na het zetten van een espresso. Het RVS stoompijpje mengt stoom, lucht en melk tot een romig schuim die jouw espresso omtovert in een heerlijke cappuccino of latte macchiato. De DeLonghi Magnifica ECAM 22.110 SB kan twee van deze fantastische koppen koffie tegelijk maken!     Bedieningspaneel Eenvoud, dat is het woord voor de DeLonghi Magnifica ECAM 22.110 SB. Alle mogelijkheden die deze espressomachine biedt zijn eenvoudig te bedienen met het eenvoudige bedieningssysteem. Ook de maling pas je eenvoudig aan, net als de temperatuur, waterhardheid en hoeveelheid water per kopje. Verschillen de smaken thuis? Geen probleem dus met deze alleskunner! Maar liefst twee jaar service aan huis Is je DeLonghi Magnifica ECAM 22.110 SB defect of klopt er iets niet? Dan hoef jij dankzij de service aan huis van De’Longhi bijna niets te doen om het op te lossen. Je neemt contact op met de Klantenservice via het nummer 076-5233600 en je apparaat wordt – indien mogelijk – gewoon thuis gerepareerd!
J-Services.nl Demo DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110.SB a653fc348b4fd540cd7029389a5ca538e6452e06
Demo DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110.SB
PRIJS: 310.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.