Demo Graef CM702 b27d2a0feae86dad75d33f329bd449ad83ddbded

LET OP! Helaas mist de handleiding.Demo model – Open Doos Policy U vindt dit product in onze ‘Opruimkelder’ omdat een klant gebruik heeft gemaakt van onze 14 dagen online omruil service. Het product is door de klant tijdens die periode uitgetest en kunnen het hierdoor niet meer als nieuw verkopen. Wij hebben de inhoud gecontroleerd en deze is 100% in orde bevonden. Uiteraard krijgt u de normale fabrieksgarantie en heeft u ook recht op 14 dagen online retourgarantie. Met vriendelijke groet, Tom Coronel Graef CM702: Koffiemolen met veel maalstanden Met de Graef CM702 koffiemolen maal je allerlei soorten koffiebonen.De maalgraad kun je zelf instellen, er zijn maar liefst 24 instellingen!Altijd de ideale maalgraad dus. Ga voor een grove korrel voor een milde koffie of kies voor een fijnere korrel voor een sterke espresso. Je stelt de maalgraad eenvoudig in met de ring op de molen. Malen met de Graef CM702 gaat daarna ook heel eenvoudig, je plaatst gewoon de piston tegen de machine en de koffie valt rechtstreeks in de piston!De bonen raken niet oververhit dankzij het kegelmaatwerk en de langzaam draaiende motor. De Graef CM702 komt met een rubberen mat die geheel afneembaar is en dus ook eenvoudig te reinigen! Koffiemolen Instelbare maalgrofheid: 1 – 24 Voorzien van kleine en grote pistondrager   Kunststof behuizing Incl. rubberen mat, kabeldepot en reinigingsborstel Afmetingen (B x H x D): 14 x 38 x 25 cm
J-Services.nl Demo Graef CM702 b27d2a0feae86dad75d33f329bd449ad83ddbded
Demo Graef CM702
PRIJS: 90.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.