Demo Krups EA8298 8a5041c7d712566b382926c7dc14b3fb5829abd0

Demo model – Open Doos Policy U vindt dit product in onze ‘Opruimkelder’ omdat een klant gebruik heeft gemaakt van onze 14 dagen online omruil service. Het product is door de klant tijdens die periode uitgetest en kunnen het hierdoor niet meer als nieuw verkopen. Wij hebben de inhoud gecontroleerd en deze is 100% in orde bevonden. Uiteraard krijgt u de normale fabrieksgarantie en heeft u ook recht op 14 dagen online retourgarantie. Met vriendelijke groet, Tom Coronel Krups EA8298 koffiemachine Met deze Krups EA8298 koffiemachine maak je in een handomdraai je favoriete koffiespecialiteit. Dit compacte One Touch Cappuccino-apparaat kun je zo instellen dat je met één draai aan de knop de lekkerste cappuccino’s, espresso’s en latte macchiato’s maakt. Stel zelf de maalgraad in en geniet elke keer weer van het perfecte kopje koffie. Dankzij het automatische reinigingssysteem ben je er zeker van dat elk kopje koffie heerlijk vers is. Jij hebt geen omkijken naar het schoonmaken en ontkalken van de machine en dankzij zijn compacte formaat past hij perfect op elk aanrecht in elke keuken. Volautomatische koffiemachine Heetwaterfunctie Instelbare koffiesterkte LCD display Inhoud waterreservoir 1,7 liter Automatisch ontkalkingsysteem   Pompdruk 15 bar Automatisch reinigingsysteem Aantal kopjes per keer: 2 Instelbare watertoevoer Automatische uitschakeling Garantieperiode 2 jaar   Automatisch reinigingssysteem Dankzij het automatisch reinigingssysteem van de Krups EA8298 ben je elke keer weer zeker van het meest verse kopje koffie. Kalk- en melkresten worden grondig verwijderd uit de leidingen terwijl jij er niets voor hoeft te doen. Niets dan gebruiksgemak met deze koffiemachine! Energiezuinig Niet alleen maak je met de WA8298 de lekkerste koffiedranken, deze koffiemachine is ook nog eens heel energiezuinig. Niet voor niets heeft hij energielabel A. Dankzij de automatische uitschakelingfunctie hoef je je er niet meer druk om te maken of je de machine nou wel of niet hebt uitgeschakeld. Zo weet je dat je niet meer energie verbruikt dan nodig is.     Instelbare maalgraad Hoe je je koffie ook het lekkerst vind, je kunt het maken met deze Krups. Je kunt zelf de maalgraad en sterkte instellen aan jouw smaak. Ook beschikt de EA8298 over een geheugenfunctie, dus je hoeft je voorkeuren maar 1 keer in te stellen.
J-Services.nl Demo Krups EA8298 8a5041c7d712566b382926c7dc14b3fb5829abd0
Demo Krups EA8298
PRIJS: 425.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.