Demo Melitta Caffeo Therm Melkcontainer fb3fa722405afd7d11a38d07b711ba6b0c01d3de

Demo model – Open Doos Policy U vindt dit product in onze ‘Opruimkelder’ omdat een klant gebruik heeft gemaakt van onze 14 dagen online omruil service. Het product is door de klant tijdens die periode uitgetest en kunnen het hierdoor niet meer als nieuw verkopen. Wij hebben de inhoud gecontroleerd en deze is 100% in orde bevonden. Uiteraard krijgt u de normale fabrieksgarantie en heeft u ook recht op 14 dagen online retourgarantie. Met vriendelijke groet, Tom Coronel Melitta Caffeo Therm Melkcontainer Als jij in het bezit bent van de Melitta Caffeo Varianza CS dan kun je nu jouw koffie-ervaring verrijken met de Melitta Caffeo Therm Melkcontainer. Deze handige melkcontainer haal je zo uit de koelkast en hij is gelijk klaar voor gebruik. De stevige metalen behuizing en zilveren kleur maken deze melkcontainer een must voor de cappuccinoliefhebber. De container heeft een inhoud van 0,6 liter,
J-Services.nl Demo Melitta Caffeo Therm Melkcontainer fb3fa722405afd7d11a38d07b711ba6b0c01d3de
Demo Melitta Caffeo Therm Melkcontainer
PRIJS: 40.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.