Demo Nespresso Magimix Citiz Cream 36fb21eebfb19c0624d3f59cd397facf2d23d53f

Demo model – Open Doos Policy U vindt dit product in onze ‘Opruimkelder’ omdat een klant gebruik heeft gemaakt van onze 14 dagen online omruil service. Het product is door de klant tijdens die periode uitgetest en kunnen het hierdoor niet meer als nieuw verkopen. Wij hebben de inhoud gecontroleerd en deze is 100% in orde bevonden. Uiteraard krijgt u de normale fabrieksgarantie en heeft u ook recht op 14 dagen online retourgarantie. Met vriendelijke groet, Tom Coronel Magimix CitiZ Cream: ontworpen om te voldoen aan alle verwachtingen van Nespresso liefhebbers De Magimix CitiZ is het symbool van de harmonie tussen technologie en een retro-modern design. Door het compacte design past die iniedere keuken en hij is voorzien van een perfect zwart gelakte behuizing met chromen details. Alle details zijn smaakvolop elkaar afgestemd! Natuurlijk werkt de Magimix M190 met de bekende capsules van Nespresso. Heel eenvoudig zet je koffie door de capsule in de machine te plaatsen, wanneer deze automatisch wordt verwijderd. Als het reservoir vol zit, kun je hem via de voorkant leeghalen. Dankzijde opklapbare rooster kun je ook hoge glazen onder de Magimix CitiZ Cream plaatsen. Nespresso machine 19 bar Waterreservoir: 1 liter Automatische bereiding van koffie Opklapbaar rooster Energieklasse A Automatische uitschakeling na 9 minuten Uitneembaar opvangbakje voor 10 capsules Magimix CitiZ De Magimix CitiZ is eenvoudig in zijn gebruik. Op de zijkant van de LM190 vind je alle bedieningsknoppen met duidelijke symbolen. Daarnaast is de hoeveelheid koffie programmeerbaar. Zo gaat de Nespresso-machine automatisch uit als de gewenste hoeveelheid koffie is bereikt. Alsje de machine voor 30 minuten niet gebruikt, dan schakelt die zichzelf uit. Grands Crus Nespresso heeft 21 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Elke Grand Cru heeft een intensiteit, oplopend tot intensiteit 12. Probeer welke koffie het beste bij jou past. Meer weten over de verschillende Grands Crus van Nespresso? Nespresso Club Eenmaal een Nespresso apparaat aangeschaft, dan kun je je aanmelden voor de Nespresso Club. Hier zitten een aantal voordelen aan verbonden. Je bestelt namelijk via Nespresso web 24/7 jouw favoriete Nespresso koffies en bepaalt zelf waar en wanneer je bestelling wordt afgeleverd. Vragen? De Nespresso expert staat dag en nacht voor je klaar. Lees hier meer over alle voordelen vande Nespresso Club !
J-Services.nl Demo Nespresso Magimix Citiz Cream 36fb21eebfb19c0624d3f59cd397facf2d23d53f
Demo Nespresso Magimix Citiz Cream
PRIJS: 140.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.