Demo Philips HD883101 3dab14391e8dd1c8f435d8b2a38a89cced44fdc4

Demo model – Open Doos Policy U vindt dit product in onze ‘Opruimkelder’ omdat een klant gebruik heeft gemaakt van onze 14 dagen online omruil service. Het product is door de klant tijdens die periode uitgetest en kunnen het hierdoor niet meer als nieuw verkopen. Wij hebben de inhoud gecontroleerd en deze is 100% in orde bevonden. Uiteraard krijgt u de normale fabrieksgarantie en heeft u ook recht op 14 dagen online retourgarantie. Met vriendelijke groet, Tom Coronel Philips HD8831/01 3100 serie: Volautomatische espressomachine De Philips HD8831/01 is een compacte volautomatische koffiemachine waarbij je zelf de koffiesterkte, koffiehoeveelheid, maalgraad en temperatuur in kunt stellen. Deze instellingen kan de espressomachine bovendien onthouden, zodat je altijd jouw ideale kopje koffie drinkt. Met het klassieke stoompijpje tover je je espresso of lungo moeiteloos om tot een cappuccino of latte macchiato, en dankzij de snel opwarmende boiler weet je dat je snel na het inschakelen kunt genieten van een hete koffie. Het intuïtieve display van deze Philips HD8831 laat zich eenvoudig bedienen, en de 100% keramische molens zorgen bovendien voor duurzame prestaties als het om de koffiemaling gaat. Volautomatische espressomachine Klassieke melkopschuimer 350 gr koffiebonenreservoir 1,8 L waterreservoir Koffiepoederoptie Verstelbare koffietuit 3 temperatuurstanden 5 moleninstellingen 5 instellingen voor aromasterkte Hoeveelheid koffie instelbaar Afmetingen (B x H x D): 21,5 x 33 x 42,9 cm Gewicht: 7,2 kg     Snelle bediening Je zet met de Philips HD8831 in een handomdraai jouw favoriete koffiespecialiteit. Espresso, koffie lungo en een kopje thee zet je met één druk op de knop, en een koffiedrank met melk creëer je snel met het geïntegreerde stoompijpje. Instelbare hoeveelheid, aromasterkte en maalinstelling Met deze Philips HD8831/01 pas jij je koffie precies aan je eigen wensen aan. Je kunt namelijk gemakkelijk de hoeveelheid, koffiesterkte, maalgraad en temperatuur personaliseren én laten onthouden. Zo drink jij je koffie precies zoals je ‘m lekker vindt.     Automatische reiniging De Philips HD8831 wordt automatisch gereinigd bij in- en uitschakeling. Daarnaast vertelt de machine wanneer deze ontkalkt dient te worden, waarbij je tijdens het ontkalkingsproces bij elke stap wordt begeleid. Met deze reiniging en ontkalking blijft de heerlijke smaak van je koffie behouden, en verleng je bovendien de levensduur van je machine. Volledig afneembare zetgroep De zetgroep, het interne mechanisme waar het allemaal gebeurt, kun je volledig uit de Philips HD8831 halen. Zo kun je de zetgroep gemakkelijk onder de kraan afspoelen of grondig schoonmaken.
J-Services.nl Demo Philips HD883101 3dab14391e8dd1c8f435d8b2a38a89cced44fdc4
Demo Philips HD8831/01
PRIJS: 295.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.