Eva Solo Waterkoker 15L Rood 1832010

Eva Solo Waterkoker 1,5L Rood Wil jij een échte eyecatcher in huis?Dan is deze prachtige Eva Solo Waterkoker in het Rood dé waterkoker voor jou!Het prachtige design komt volledige overeen met de thermoskan zodat het een mooi geheel vormt in jouw keuken. De waterkoker is 360° draaibaar en het snoer zit aan het onderste gedeelte waardoor het vullen en uitschenken heel eenvoudig is. Daarnaast is de Eva Solo Waterkoker voorzien van een druppelvrije schenktuit. Waterkoker Inhoud: 1,5 L Materiaal: Kunststof, rvs en rubber Druppelvrije schenktuit   Lengte kabel: 700-750mm 360° draaibaar Auto-off Design: C. Jensen & H.Holbaek
J-Services.nl Eva Solo Waterkoker 15L Rood 1832010
Eva Solo Waterkoker 1,5L Rood
PRIJS: 76.61

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.