Illy 2 Lungo Kopjes Porselein 1835639

Illy 2 lungo-kopjes Porselein: Twee klassieke lungo-kopjes voor de ultieme koffie-ervaring De Illy koffiekoppen staan wereld bekend als symbool van kwaliteitskoffie. Deze twee Illy Lungo-kopjes met het logo van Illy laten je Lungo’s het best tot hun recht komen. In 1990 een beroep gedaan op de architect en designer Matteo Thun. Van een uitgebreid technisch en wetenschappelijk document van Ernesto Illy tekende het koffiekopje en gaf het zijn herkenbare ontwerp waarin de koffie het best tot zijn recht komt. De bijpassende schotel kreeg de vorm van een sokkel, waarop het kopje wordt getoond als een kunstwerk. Drink je je koffie liever (of op een ander moment) met een melkschuimlaag? Kijk dan eens naar deIlly Cappuccinokopjes . Illy lungo-kopjes Met het logo van Illy Volume per kopje: 120 cc   Set van 2 (d.w.z. 2 kopjes en 2 schoteltjes) Komt in een luxe cadeauverpakking
J-Services.nl Illy 2 Lungo Kopjes Porselein 1835639
Illy 2 Lungo Kopjes Porselein
PRIJS: 17.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.