Illy ESEservings Monodose Cafeinevrij 18 stuks 1835637

Illy ESE-servings Monodose Cafeïnevrij: voor 18 heerlijke kopjes cafeïnevrije koffie Met de illy Monodose Caffeïnevrije servings zet je een kopje koffie dat mooi in evenwicht is, tussen krachtig en mild, met ruimte voor tonen van chocolade, toast, karamel en jasmijn. Deze koffieservings zijn uitermate geschikt voor mensen die weinig koffie drinken maar toch altijd willen genieten van verse koffie, en die bovendien (soms) koffie met een laag cafeïnegehalte verkiezen. Een illy-serving bevat één portie gemalen illy-koffie. Dit is precies genoeg koffie voor een heerlijk kopje koffie, perfect aangedrukt en beschermd door twee laagjes filterpapier. Naast cafeïnevrij zijn de servings ook verkrijgbaar in normaal en donker gebrand, of cafeïnevrij in eenextra grote verpakking . 18 ESE-servings Cafeïnevrij   Afzonderlijk verpakt, en daarmee altijd vers Krachtig en mild
J-Services.nl Illy ESEservings Monodose Cafeinevrij 18 stuks 1835637
Illy ESE-servings Monodose Cafeinevrij 18 stuks
PRIJS: 8.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.