Illy ESEservings Monodose Normaal 18 stuks 1835631

Illy ESE-servings Monodose Cafeïnevrij: voor 18 heerlijke kopjes perfecte koffie De illy Monodose normaal gebrande koffie is perfect voor elk soort kopje koffie, of je nu een espresso- of een cappuccinodrinker bent. De koffie is krachtig en mild met chocolade, toast, karamel en bloemachtige aroma’s als kenmerkende smaaktonen. Een illy-serving bevat één portie gemalen illy-koffie. Dit is precies genoeg koffie voor een heerlijk kopje koffie, perfect aangedrukt en beschermd door twee laagjes filterpapier. Naast cafeïnevrij zijn de servings ook verkrijgbaar in donker gebrand encafeïnevrij , of normaal gebrand in een extra grote verpakking . 18 ESE-servings Normaal gebrand 9 arabicasoorten   Afzonderlijk verpakt, en daarmee altijd vers Krachtig en mild
J-Services.nl Illy ESEservings Monodose Normaal 18 stuks 1835631
Illy ESE-servings Monodose Normaal 18 stuks
PRIJS: 8.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.