Krups EA82FD Quattro Force RVS 1837873

Krups EA82FD RVS Quattro Force: Voor het perfecte kopje koffie Wie wil genieten van de heerlijkste koffiespecialiteiten hoeft niet verder te zoeken. Deze Krups EA82FD RVS Quattro Force heeft voor elk wat wils als het gaat om een kopje koffie. Krups werkt met het Quattro Force systeem om het ideale kopje koffie te garanderen: maling, tamping, percolatie en reiniging. Niet alleen akn deze volautomatische espressomachine een heerlijk krachtige espresso maken, ook een heerlijke cappuccino of een latte macchiato is geen probleem dankzij het One Touch Cappuccino systeem in combinatie met het stoompijpje.Schoonmaken is ook in een handomdraai gebeurd door het AutoClean Pressure Systeem. Zo heb je weinig omkijken naar jouw espresso apparaat en kun je genieten van heerlijke koffie. Volautomatische espressomachine Pompdruk: 15 bar Capaciteit bonenreservoir: 275 gr Capaciteit waterreservoir: 1,7 L LCD display Maalstanden: 3 Stoompijpje   Opwarmfunctie Ontkalkings- en reinigingsprogramma Automatische spoelcyclus Automatische uitschakeling Gewicht: 7,3 kg Afmetingen (B x H x D): 28,3 x 28,3 x 36 cm   Perfecte percolatie Onderdeel van de Quattro Force technologie is de percolatie. Dit zorgt voor een perfecte balans tussen heet water en gemalen koffie. Of je nu van een sterke koffiesmaak houdt of van een milde afdronk, het kan allemaal met de A82FD RVS Quattro Force. Verras jouw visite met de heerlijkste koffiespecialiteiten. Active Speed koffiemolen De koffiemolen van de Krups EA82FD maalt koffiebonen 20% sneller dan andere Krups modellen. Door deze Active Speed functie worden de bonen perfect gemalen door de duurzame materialen van de koffiemalers. Deze raken minder snel beschadigd en het apparaat heeft een langere levensduur.     One Touch Cappuccino Je kunt eindeloos variëren met dit volautomatische espresso apparaat. Maak een goeie espresso en schuim binnen een mum van tijd melk op voor een heerlijke cappuccino door middel van het One Touch Cappuccino systeem, of maak een smaakvolle latte macchiato. Ook kun je dranken opwarmen voor een lekkere chocolademelk of gewoon een beker warme melk voor het slapen gaan. AutoClean Pressure Systeem De Krups EA82FD Quattro Force RVS is uitgerust met het innovatieve AutoClean Pressure Systeem. Dit systeem met automatische functies zorgt ervoor dat jouw espresso apparaat niet alleen steeds doorgespoeld wordt, maar verminderd ook kalkaanslag. Door dit systeem heb je minder onderhoud aan je apparaat en het zorgt voor een langere levensduur van het espresso apparaat.
J-Services.nl Krups EA82FD Quattro Force RVS 1837873
Krups EA82FD Quattro Force RVS
PRIJS: 849.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.