Caffe Coronel Proefpakket 3 Kilo 1837799

Caffe Coronel proefpakket Caffe Coronel heeft voor de echte koffieliefhebber een proefpakket samengesteld bestaande uit: Caffe Coronel 100% Arabica Top Class, Caffe Coronel Intenso en Caffe Coronel Tom’s Choice.De Arabica Top Class bonen hebben een verlaagd caffeïne-gehalte en een verlaagde zuurgraad. Ze hebben een volle, zoetige smaak met een enigszins fruitige nasmaak. De Intenso bonen hebben een volle, zoete chocolade-achtige smaak en Tom’s Choice bestaat uit zeven soorten Arabica bonen en Robusto bonen uit India. De koffie van deze bonen heeft een directe intense smaak met accenten van walnoot en amandel. Dit proefpakket bestaat uit drie zakken van 1 kg. Geniet van deze drie soorten koffie!
J-Services.nl Caffe Coronel Proefpakket 3 Kilo 1837799
Caffe Coronel Proefpakket 3 Kilo
PRIJS: 49.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.