DeLonghi PrimaDonna S Evo ECAM 510.55 1835297

De’Longhi PrimaDonna S Evo ECAM 510.55 Met de De’Longhi PrimaDonna S Evo ECAM 510.55 maak jij binnen een mum van tijd de heerlijkste koffiespecialiteiten. Deze volautomatische espressomachinezorgt met één druk op de knop ervoor dat je kunt genieten van jouw favoriete koffiedrank. Dankzij het LatteCrema Systeem kun je stevig melkschuim maken voor goede cappuccino of een latte macchiato. Ook kun je het stoompijpje gebruiken voor een lekker kopje thee of warme chocolademelk. Via de Coffee Link App kun je verbinding maken tussen de PrimaDonna S Evo ECAM 510.55 en je smartphone en zo jouw koffiedrank personaliseren en helemaal naar jouw smaak maken. Het apparaat reinigt zelf het melkschuimsysteem met de Real AutoClean functie en zo ben jij verzekerd van heerlijk, vers melkschuim. Volautomatische espressomachine Pompdruk: 15 bar Capaciteit bonenreservoir: 250 gr Capaciteit waterreservoir: 1,8 L Stalen maalmolens Kopjes per zetbeurt: 1 of 2 Volledig afneembare zetgroep Maalstanden: 13 Handmatig cappuccinosysteem   Smart Coffee App Bonen én gemalen koffie Heet waterfunctie Real AutoClean Ontkalking- en reinigingsprogramma Automatische spoelcyclus Automatische uitschakeling Gewicht: 11,5 kg Afmetingen (B x H x D): 470 x 238 x 350 cm   Coffee Link app De’Longhi heeft de Coffee Link App ontwikkelt. Via deze app maak je makkelijk verbinding verbinding tussen uw Smartphone en het apparaat en zo kun je jouw favoriete koffiedrank helemaal naar jouw smaak maken. LatteCrema Systeem Het LatteCrema Systeem van de PrimaDonna S Evo ECAM 510.55 maakt de heerlijkste melkbereidingen met de perfecte melkschuimlaag. Omdat het espressoapparaat de melk op de goede temperatuur verhit heb je altijd de perfecte melkspecialiteit.     MY functie De De’Longhi PrimaDonna S Evo ECAM heeft de MY functie. Dit is een functie waarmee je je drankje perfect kunt instellen naar jouw eigen smaak door aroma en koffiehoeveelheid aan te passen. Ook de maalgraad van de bonen en de melkhoeveelheden zijn helemaal aan te passen. Gebruiksgemak De DeLonghi PrimaDonna S Evo ECAM 510.55 is een espressoapparaat dat makkelijk in gebruik is dankzij het duidelijke en eenvoudige LCD scherm. Het lekbakje is simpel uit te nemen en te reinigen en het apparaat heeft een automatische spoelfunctie bij het in- en uitschakelen. Je geniet keer op keer weer van verse aromatische koffie.
J-Services.nl DeLonghi PrimaDonna S Evo ECAM 510.55 1835297
DeLonghi PrimaDonna S Evo ECAM 510.55
PRIJS: 1199.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.