Demo Krups NESCAFE Dolce Gusto Movenza 6008 Black 5eb323a6056512228e727df7ffe69da753f7518e

Demo model – Open Doos Policy U vindt dit product in onze ‘Opruimkelder’ omdat een klant gebruik heeft gemaakt van onze 14 dagen online omruil service. Het product is door de klant tijdens die periode uitgetest en kunnen het hierdoor niet meer als nieuw verkopen. Wij hebben de inhoud gecontroleerd en deze is 100% in orde bevonden. Uiteraard krijgt u de normale fabrieksgarantie en heeft u ook recht op 14 dagen online retourgarantie. Met vriendelijke groet, Tom Coronel Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Movenza 6008 Black De Krups Dolce Gusto Movenza 6008 heeft een opvallend design en is een aanwinst voor de iedere koffieliefhebber. Dit automatische koffiezetapparaat lijkt (in ongeopende vorm) niet direct op een koffiemachine, maar zodra je de Krups Movenza KP6008 opent, verrast deze je met overheerlijke koffie! Geniet van een overheerlijke espresso, Latte Macchiato, cappuccino of andere warme & koude variaties met dit kleine, compacte espresso apparaat! Volautomatische koffiemachine Pompdruk: 15 bar Vermogen: 1500 Watt Capaciteit waterreservoir: 1 L Waterreservoir uitneembaar Kopjes per zetbeurt: 1 Opvangbak voor gebruikte capsules   Smart-capsule koffiemachine Voor warme & koude dranken Met HMI-technologie Automatische uitschakeling Gewicht: 3,2 kg Afmetingen (B x H x L): 18,8 cm x 38,8 cm x 17,8 cm Garantie: 2 jaar   Automatische stop Deze Krups KP6008 Movenza is voorzien van een automatische stop. Dit betekent dat de dranktoevoer automatisch stopt als het kopje vol is, afhankelijk van het formaat kopje dat je hebt geselecteerd. HMI technologie Dankzij de HMI-technologie maak je met deze Dolce Gusto Movenza 6008 ieder formaat kopje aan zoals jij dat wilt. Er is ook een XL mogelijkheid voor extra aangelengde kopjes koffie.     Smart capsules De Krups KP6008 Movenza Dolce Gusto werkt met smart capsules. Je hebt hierbij de keuze uit 20 verschillende warme en koude koffievariaties. Met een druk op de knop maak je de lekkerste koffie en dankzij de automatische waterdosering is de verhouding altijd precies zoals jij het wilt! Espresso, Latte Macchiato en meer … Met de Krups Movenza KP6008 Dolce Gusto maak je gemakkelijk een heerlijke espresso met goede crémalaag, een cappuccino, Latte Macchiato, koffie verkeerd maar ook warme chocomelk, koude koffievarianten en natuurlijk thee. Een kleine, compacte koffiemachine met heel veel mogelijkheden!
J-Services.nl Demo Krups NESCAFE Dolce Gusto Movenza 6008 Black 5eb323a6056512228e727df7ffe69da753f7518e
Demo Krups NESCAFE Dolce Gusto Movenza 6008 Black
PRIJS: 150.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.