Gaggia Naviglio 1833162

Gaggia Naviglio: Luxe Italiaanse koffiemachine met cappuccinofunctie Met de nieuwe Gaggia Naviglio kun je genieten van de perfecte Italiaanse espresso, gemaakt zoals in een bar in Italië.Één druk op de knop zorgt er voor dat de beste espresso in jouw kopje beland. De 100% keramische maalschijven zijn verstelbaar in vijf standen, zijn muisstil en hebben een lange levensduur. En de Gaggia Naviglio heeft een Quick Heat boiler, je hoeft dus niet meer te wachten tussen twee espresso’s in! De automatische melkopschuimer schuimt rechtstreeks de melk in jouw kopje, perfect fijn melkschuim om de espresso te transformeren in een heerlijke cappuccino.Natuurlijk kun je zelf de sterkte en hoeveelheid van de koffie bepalen! Het is tenslotte jouw koffie, iedere smaak is anders. Stel het geheugen zo in dat jij keer op keer de perfecte espresso krijgt.Reinigen is ook een fluitje van een cent, de zetgroep is uitneembaar voor reiniging onder de kraan en het lekbakje kan rechtstreeks de vaatwasser in! Volautomatische espressomachine 100% keramische maalschijven Kopjes per zetbeurt: 1 of 2 Maalstanden: 5 Uitneembare zetgroep   Aanpasbare sterkte en hoeveelheid Automatisch cappuccinosysteem Gewicht: 8 kg Afmetingen (B x H x D): 26 x 34 x 44 cm
J-Services.nl Gaggia Naviglio 1833162
Gaggia Naviglio
PRIJS: 578.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.