Krups EA8010 1816285

Krups EA8010: Compact espressomachine zet al jouw favoriete dranken De Krups EA8010 is een compacte volautomatische espressomachine  Zet gemakkelijk heerlijke espresso en zelfs cappuccino. Het apparaat is goed voor het milieu en je portemonnee!Het Compact Thermoblock zorgt voor 15 bar pompdruk, waardoor je koffie als Barista zet. De machine werkt alleen met koffiebonen, maar zet wel de heerlijksteespresso en andere specialiteiten! Volautomatische espressomachine 15 bar pompdruk 260 gr bonenreservoir 1,7 L waterreservoir Energieklasse A 1 of 2 kopjes per zetbeurt Thermoblock Instelbare maalgraad Instelbare koffiesterkte Automatisch reiniging- en ontkalkingsprogramma LED-display Stoompijpje Afneembaar waterreservoir Makkelijk te gebruiken De Krups EA8010 is alleen te gebruiken met koffiebonen. De koffiemolen zorgt voor de beste resultaten. De maalgraad en koffietemperatuur zijn instelbaar, zodat jij je koffie drinkt precies zoals jij hem graag hebt. Zo kan je uitproberen wat jij het lekkerst vindt en hoef je niet genoegen te nemen met minder. Deze volautomatische espressomachine is erg energiezuinig en heeft daarom energielabel A verkregen. Handige functies Met het stoompijpje van de Krups EA 8010 kan je heel gemakkelijk melk opschuimen. De uitloop van de koffiemachine is in hoogte verstelbaar en je kan ook twee kopjes tegelijkertijd zetten. Het lekbakje is uitneembaar zodat je deze eenvoudig schoonmaakt en hij is ook voorzien van een warmhoudplaat.
J-Services.nl Krups EA8010 1816285
Krups EA8010
PRIJS: 299.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.