Krups EA82F8 Quattro Force 1837872

Krups EA82F8 Quattro Force: Voor het perfecte kopje koffie Met de Krups EA82F8 Quattro Force maak je iedere keer weer het perfecte kopje koffie. Deze volautomatische espressomachine zorgt voor een mogelijkheid aan koffiespecialiteiten. Niet alleen een heerlijke espresso is in een mum van tijd gezet, ook maak je in een handomdraai een perfecte cappuccino met behulp van het One-Touch-Cappuccino systeem. De Krups EA82F8 Quattro Force werkt volgens 4 stappen om het perfecte kopje koffie te serveren: malen, tamping, percolatie en reiniging. Het tampen gebeurt middels een hydraulische cilinder die een druk uitoefent van 30 kg. Hierdoor wordt de koffie stevig aangedrukt voor een optimale dronk. Stel de maalgraad van de bonen in naar jouw persoonlijke smaak en geniet elke keer weer van het perfecte kopje koffie. Volautomatische espressomachine Pompdruk: 15 bar Capaciteit bonenreservoir: 275 gr Capaciteit waterreservoir: 1,7 L LCD display Maalstanden: 3 Stoompijpje   Opwarmfunctie Ontkalkings- en reinigingsprogramma Automatische spoelcyclus Automatische uitschakeling Gewicht: 7,3 kg Afmetingen (B x H x D): 28,3 x 28,3 x 36 cm   One Touch Cappuccino Heb je zin in een heerlijke cappuccino of een latte macchiato dan is dat geen probleem met de Krups EA82F8 Quattro Force. Met één druk op de knop van het LCD scherm schuim jij melk op door het stoompijpje en binnen een mum van tijd heb je heerlijk romig schuim. Ook kun je melk of chocolademelk warm maken. Active Speed koffiemolen De koffiemolen van de Krups EA82F8 maalt koffiebonen 20% sneller dan andere Krups modellen. Door deze Active Speed functie worden de bonen perfect gemalen door de duurzame materialen van de koffiemalers. Deze raken minder snel beschadigd en het apparaat heeft een langere levensduur.     Perfecte percolatie Dankzij de perfecte percolatie van de Quattro Force geniet je keer op keer van een heerlijke sterke of juist milde afdronk van jouw kopje koffie. Het geoptimaliseerde zetsysteem met een compact Thermoblock en 15 bar pompdruk zorgt voor perfecte resultaten, wat jouw smaak ook is. Ga voor een krachtige espresso of een mild kopje gewone koffie AutoClean Pressure Systeem De Krups EA82F8 Quattro Force is uitgerust met het innovatieve AutoClean Pressure Systeem. Dit systeem met automatische functies zorgt ervoor dat jouw espresso apparaat niet alleen steeds doorgespoeld wordt, maar verminderd ook kalkaanslag. Door dit systeem heb je minder onderhoud aan je apparaat en het zorgt voor een langere levensduur van het espresso apparaat.
J-Services.nl Krups EA82F8 Quattro Force 1837872
Krups EA82F8 Quattro Force
PRIJS: 599.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.