Nemox Caffe Fenice 1826656

Nemox Caffe Fenice: Espressomachine van topkwaliteit De Nemox Caffe Fenice zorgt keer op keer voor een kopje genot. Dit espresso-apparaat is van hoogstaande kwaliteit gemaakt, en dat proef je! Niet alleen zet je er heerlijke espresso’s mee, maar ook variaties met melk zijn mogelijk. Geniet iedere dag van een kwaliteitskoffietje met de Nemox Caffe Fenice. Pompdruk espressomachine Pompdruk: 16 bar Inhoud waterreservoir: 2 L Afmetingen: 35 x 29 x 21 cm (H x B x D) Gewicht: 9,8 kg Voor gemalen koffie Incl. stoompijpje 2 jaar garantie     Professionele materialen De Nemox Caffe Fenice heeft een koperen ketel en leidingen; precies de materialen die je verwacht bij een professionele koffiemachine. Deze zorgen voor een perfecte koffietemperatuur, én grootse prestaties. Chique machine De Nemox Caffe Fenice is een blikvanger in je keuken, ondanks zijn compacte formaat. Het apparaat glimt je tegemoet met zijn roestvrijstalen behuizing. De machine is niet alleen geschikt voor koffie, maar ook thee of warme melk behoren tot de mogelijkheden. Zet er gemakkelijk twee tegelijk, met het dubbele uitlooppijpje. Of verwen je espresso met een melklaagje en geniet van een perfecte cappuccino.
J-Services.nl Nemox Caffe Fenice 1826656
Nemox Caffe Fenice
PRIJS: 599.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.