Bodum Canteen met oor 0.2L set 2 stuks 1809488

Bodum Canteen met oor 0.2L set 2 stuks: Bodum dubbelwandige glazen met oortje Met deze topkwaliteit dubbelwandige glazen van Bodum verliezen uw favoriete dranken minder warmte dan bij aardewerk. Koude dranken blijven overigens ook kouder! Deze maat is zeer geschikt voor thee, koffie, cappuccino en caffé latte. Bij een cappuccino en caffé latte is de verwarmde melk is vaak kouder dan de koffie maar wel het grootste bestandsdeel. Wil je ook deze dranken op de optimale temperatuur drinken dan zijn deze glazen iets voor jou! De Bodum Canteen 0,2 liter glazen met oortje zijn vaatwasserbestendig. Hoogte 9.6 cm en diameter 8.5 cm.
J-Services.nl Bodum Canteen met oor 0.2L set 2 stuks 1809488
Bodum Canteen met oor 0.2L set 2 stuks
PRIJS: 24.50

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.