Demo Inventum MK650 59bb553ada1fc8b4c0ec1ade49dbd53b89e83e66

LET OP: Vanwege het ontbreken van de verpakking is dit product alleen af te halen in onze showroom in Naarden!Demo model – Open Doos Policy U vindt dit product in onze ‘Opruimkelder’ omdat een klant gebruik heeft gemaakt van onze 14 dagen online omruil service. Het product is door de klant tijdens die periode uitgetest en kunnen het hierdoor niet meer als nieuw verkopen. Wij hebben de inhoud gecontroleerd en deze is 100% in orde bevonden. Uiteraard krijgt u de normale fabrieksgarantie en heeft u ook recht op 14 dagen online retourgarantie. Met vriendelijke groet, Tom Coronel Inventum MK650 Met hulp van de Inventum MK650 maak jij de beste cappuccino die je ooit hebt gemaakt! Met één druk op de knop voorziet deze melkopschuimer je van dik, romig melkschuim. Zo creëer je ook perfecte latte macchiato’s of heerlijke warme chocolade melk, want naast opschuimen kan de Inventum MK650 ook verwarmen.Als de opschuimer klaar is met zijn taak schakelt hij zichzelf uit, zo wordt het niet te heet en krijg jij het gewenste resultaat! Melkopschuimer Inhoud: 250 ml Capaciteit warm opschuimen: 125 ml Capaciteit verwarmen: 250ml Minimale tijd voor opschuimen: 90 sec Snoerloos bijvullen en uitschenken   360° draaibaar op voetstuk Controlelampje Anti-kleeflaag coating Droogkookbeveiliging Automatische uitschakeling Afmetingen (B x H x D): 16 x 19,5 x 12 cm   Praktische hulp De Inventum MK650 is de grote broer van de melkopschuimers van Inventum. Met een inhoud van maar liefst 250 ml voorzie je iedereen binnen korte tijd van cappuccino’s of latte macchiato’s! In het voetstuk berg je gemakkelijk de opzetstukjes voor verwarmen en opschuimen op. De anti-kleeflaag maakt het je nog een stukje makkelijker door er voor te zorgen dat er geen melk achterblijft in de MK650. Snel genieten van de goede cappuccino dus!
J-Services.nl Demo Inventum MK650 59bb553ada1fc8b4c0ec1ade49dbd53b89e83e66
Demo Inventum MK650
PRIJS: 50.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.