Demo Krups EA829D c609145a39975581af7db004a62b5387ecdf6fc7

Demo model – Open Doos Policy U vindt dit product in onze ‘Opruimkelder’ omdat een klant gebruik heeft gemaakt van onze 14 dagen online omruil service. Het product is door de klant tijdens die periode uitgetest en kunnen het hierdoor niet meer als nieuw verkopen. Wij hebben de inhoud gecontroleerd en deze is 100% in orde bevonden. Uiteraard krijgt u de normale fabrieksgarantie en heeft u ook recht op 14 dagen online retourgarantie. Met vriendelijke groet, Tom Coronel Krups EA829D: Razendsnel een cappuccino met deze volautomatische espressomachine De Krups EA829D is een snelle, compacte volautomatische espressomachine die jou alles geeft wat je kunt wensen op het gebied van koffie.Een sterke espresso of een prachtige cappuccino, alles met maar één druk op de knop!De bediening van de EA829D is zeer eenvoudig, drukknoppen zijn gecombineerd met een centrale draaiknop. En op het LCD display lees jij alle informatie weer af.De bijgeleverde melkcontainer zorgt voor mooi melkschuim voor de cappuccino’s en is tevens afneembaar zodat hij in de koelkast bewaard kan worden. Met de Krups EA829D heb jij een nieuwe alleskunner in huis die jou altijd voorziet van de perfecte koffie. Voor de € 75 cashback actie: vul het formulier in opde actiepagina van Krups . Volautomatische espressomachine Capaciteit waterreservoir: 1,7 L Capaciteit bonenreservoir: 260 gr Vermogen: 1450 W 15 bar Instelbare koffiesterkte: 2 levels Instelbare maalgraad: 3 levels Instelbare koffietemperatuur: 3 levels Tot 2 kopjes per zetbeurt Geïntegreerd LCD display   Aantal recepten: 6 Stoom- en heetwaterfunctie (Two-in-)One-Touch-Cappuccino Incl. melk container (600ml) Waterfilter (Claris cartridge) Auto off Energiebesparende modus Gewicht: 7,6 kg Afmetingen (B x H x D): 29,5 x 36,3 x 39 cm   Geïntegreerd LCD display Het LCD display op de Krups EA829D zorgt voor extra veel gebruiksgemak. De drukknoppen met pictogrammen en de handige draaiknop in het midden maken de hele bediening eenvoudig. Snel selecteer jij altijd de juiste koffiespecialiteit en pas jij instellingen aan in het menu. Razendsnel een cappuccino Naast de normale koffie of sterke espresso bereid je met de EA829D ook in een oogwenk een prachtige cappuccino of latte macchiato. De bijgeleverde melkcontainer sluit je aan op de espressomachine en hij dankzij de One-Touch-Cappuccino heb je met maar een druk op de knop een stomende cappuccino. En dankzij de Two-In-One-Touch-Cappuccino optie maak je er zelfs twee tegelijk! Dat is dus dubbel genieten!     Strak design De Krups EA829D heeft een strak design en is een compacte volautomatische espressomachine. Het compacte design heeft Krups in de gehele nieuwe serie doorgevoerd, deze kleine held past dus altijd! Met zijn RVS looks straalt hij ook de klasse uit die hij van binnen heeft. Altijd een hete koffie, precies hoe jij het wilt. Zuivere koffie Die koffie is dus precies hoe jij het wilt, de EA829D is namelijk op meerdere manieren instelbaar. Stel bijvoorbeeld de temperatuur in voor een hetere kop koffie. Of de koffiesterkte, ga jij voor de milde koffie of voor de ultrasterke espresso? En als laatst is het ook eenvoudig om de maalgraad in te stellen, hoe fijner de maling hoe sterker het aroma.
J-Services.nl Demo Krups EA829D c609145a39975581af7db004a62b5387ecdf6fc7
Demo Krups EA829D
PRIJS: 475.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.