Demo Nespresso Magimix Maestria Black b267e42d5ba83b1a8bf7f80b78db1c56eb0669d5

LET OP: Dit product wordt geleverd zonder de gratis koffiecups.Demo model – Open Doos Policy U vindt dit product in onze ‘Opruimkelder’ omdat een klant gebruik heeft gemaakt van onze 14 dagen online omruil service. Het product is door de klant tijdens die periode uitgetest en kunnen het hierdoor niet meer als nieuw verkopen. Wij hebben de inhoud gecontroleerd en deze is 100% in orde bevonden. Uiteraard krijgt u de normale fabrieksgarantie en heeft u ook recht op 14 dagen online retourgarantie. Met vriendelijke groet, Tom Coronel Nespresso Magimix Maestria Black: Super eenvoudig een heerlijke bak koffie! De Nespresso Magimix Maestria Black is een prachtige Nespresso machine met een stijlvolle zwarte kleur. Het ontwerp is bijzonder en eenvoudig ende machine heeft een pomp van 19 bar. De Magimix Maestria is voorzien van een handige ontkalkingsprogramma en opvangbakje voor gebruikte capsules. Nespresso machine 19 bar Waterreservoir: 1.9 liter Automatische bereiding van koffie Energiebesparende modus Energieklasse A Automatische uitschakeling na 9 minuten Automatische en programmeerbare melk- en koffiehoeveelheid Ontkalkwaarschuwing Uitneembaar opvangbakje voor 12 capsules 2 controlelampjes Magimix Maestria De Maestria is een prachtig Nespresso apparaat die super eenvoudig werkt. Met de verschillende Grands Crus van Nespresso zet je altijd de koffie waar jij zin in hebt. Deze machine heeft een automatische dosering met precieze regeling en een handig doseersysteem. Grands Crus Nespresso heeft 21 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Elke Grand Cru heeft een intensiteit, oplopend tot intensiteit 12. Probeer welke koffie het beste bij jou past. Meer weten over de verschillende Grands Crus van Nespresso? Nespresso Club Eenmaal een Nespresso apparaat aangeschaft, dan kun je je aanmelden voor de Nespresso Club. Hier zitten een aantal voordelen aan verbonden. Je bestelt namelijk via Nespresso web 24/7 jouw favoriete Nespresso koffies en bepaalt zelf waar en wanneer je bestelling wordt afgeleverd. Vragen? De Nespresso expert staat dag en nacht voor je klaar. Lees hier meer over alle voordelen vande Nespresso Club !
J-Services.nl Demo Nespresso Magimix Maestria Black b267e42d5ba83b1a8bf7f80b78db1c56eb0669d5
Demo Nespresso Magimix Maestria Black
PRIJS: 340.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.