Demo Saeco Intuita HD875011 d3f0ee884bd151844137e202043729fe76c6db06

Demo model – Open Doos Policy U vindt dit product in onze ‘Opruimkelder’ omdat een klant gebruik heeft gemaakt van onze 14 dagen online omruil service. Het product is door de klant tijdens die periode uitgetest en kunnen het hierdoor niet meer als nieuw verkopen. Wij hebben de inhoud gecontroleerd en deze is 100% in orde bevonden. Uiteraard krijgt u de normale fabrieksgarantie en heeft u ook recht op 14 dagen online retourgarantie. Met vriendelijke groet, Tom Coronel Saeco Intuita HD8750/11: Volautomatische espressomachine met klassieke melkopschuimer Deze Saeco Intuita HD8750/11 is een automatische espressomachine. Met deze koffiemachine van Philips pas je zelf de hoeveelheid en de sterkte van je koffie aan. De keramische molens zorgen voor een optimaal aroma behoudt en de voorbereidingsfunctie zorgt voor een betere smaak. Bovendien is de Saeco Intuita HD875011 ook nog eens eenvoudig schoon te houden dankzij de automatische reiniging en het koffiedoorloopsysteem. Verder beschikt de Intuitaover een ontkalkingsherinnering en is het zetsysteem verwijderbaar. Volautomatische espressomachine 1850W 300 gr koffiebooncapaciteit 1,5 L waterreservoir 15 bar pompdruk Automatische spoeling van koffiedoorloopsysteem Geheugenfunctie   Pre-brewing aromasysteem Pannarello Verstelbare koffiehouder Snel stoom Afneembare zetgroep Afmetingen (LxBxH) 256 x 440 x 340 mm 8 kg   Hoeveelheid en sterkte instelbaar Met deze Saeco Intuita HD8750/11 kies je zelf hoeveel koffie je wil en hoeveel gemalen koffie je gebruikt. Dankzij de unieke geheugenfunctie kan jij deze instellingen ook opslaan, zodat jij met één druk op de knop geniet van jouw favoriete kop koffie. Gemakkelijk schoon te maken De Intuita is gemakkelijk te onderhouden dankzij het automatische reinigings- en ontkalkinsprogramma. Bij het in- of uitschakelen van de machine wordt het koffiedoorloopsysteem altijd gereinigd met water. De uitneembare zetgroep maakt het schoonmaken een stuk eenvoudiger.     Keramische molens De hightech molens van de Saeco Intuita HD8750 verslaan de stalen molens van de concurrentie op vele vlakken: geniet altijd van het perfecte Italiaanse aroma dankzij de nauwkeurige maling zonder oververhitting, een superieure levensduur en uiterst stille werking. Een druk op de knop Of je nu van een espresso of een lungo wil genieten, je hebt al je favoriete koffiespecialiteiten met één druk op de knop binnen handbereik. Daarnaast beschikt deze Saeco espressomachine over een klassieke melkopschuimer. Deze geeft stoom af en wordt in melk ondergedompeld om zo een prachtige melkschuim te bereiden. Dit gaat dan niet met één druk op de knop, maar je geniet hierdoor wel van een heerlijke cappuccino of latte macchiato!
J-Services.nl Demo Saeco Intuita HD875011 d3f0ee884bd151844137e202043729fe76c6db06
Demo Saeco Intuita HD8750/11
PRIJS: 295.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.