Demo Severin KV9748 Piccola Semplice 73086caf5e5fe98968825755fe8d9c12664b6dd7

LET OP! Apparaat is licht gebruikt!Demo model – Open Doos Policy U vindt dit product in onze ‘Opruimkelder’ omdat een klant gebruik heeft gemaakt van onze 14 dagen online omruil service. Het product is door de klant tijdens die periode uitgetest en kunnen het hierdoor niet meer als nieuw verkopen. Wij hebben de inhoud gecontroleerd en deze is 100% in orde bevonden. Uiteraard krijgt u de normale fabrieksgarantie en heeft u ook recht op 14 dagen online retourgarantie. Met vriendelijke groet, Tom Coronel Severin KV9748 koffiemachine Met de Severin KV9748 maak je je koffie precies zoals jij het wilt. Je kunt de machine zo instellen dat de maalgraad, het koffiesterkte en watertoevoer precies aan jouw persoonlijke voorkeuren voldoen. De Severin KV9748 heeft een waterreservoir van 1,35 liter, je hoeft niet elke keer als je een kopje koffie wilt zetten het reservoir bij te vullen. De zetgroep van deze KV9748 is uitneembaar en gemakkelijk af te spoelen onder de kraan, zo ben jij verzekerd van een langere levensduur van jouw koffiezetapparaat. Dankzij de keramische maalschijven geniet jij elke keer weer van een heerlijk kopje koffie! Volautomatische koffiemachine 15 bar pompdruk Inhoud waterreservoir: 1,35 liter Digitale display Uitneembare zetgroep Automatisch ontkalkingsysteem Instelbare koffiesterkte   Instelbare maalgraad Instelbare waterhoeveelheid Aantal kopjes per zetbeurt: 1 In hoogte verstelbare uitloop Automatische uitschakeling Standby-functie Garantieperiode 2 jaar   Gebruiksgemak De KV9748 is zeer gemakkelijk in het gebruik. Dankzij een grote digitale display kun je hem simpel bedienen en aanpassen aan jouw voorkeuren. Het apparaat schakelt zichzelf uit als je hem een tijdje niet gebruikt en de uitloop is in hoogte verstelbaar. Zelfs het snoer kun je verbergen en deze compacte machine staat mooi op elk aanrecht. Keramische maalschijven De KV9748 beschikt over keramische maalschijven, deze zorgen ervoor dat de temperatuur niet te hoog wordt tijdens het malen en dat je dus geen verbrande smaak aan je koffie krijgt. Het enige wat jij hoeft te doen is op de knop te drukken en te genieten van een heerlijk kopje koffie met de authentieke koffiesmaak.     Ontkalken De KV9748 geeft zelf aan wanneer het tijd is om de machine te ontkalken. Het enige dat jij hoeft te doen is ontkalkingmiddel in de machine te doen en op de knop te drukken. Ontkalken doet hij helemaal zelf, jij kunt gewoon achterover zitten en genieten van een heerlijk vers kopje koffie!
J-Services.nl Demo Severin KV9748 Piccola Semplice 73086caf5e5fe98968825755fe8d9c12664b6dd7
Demo Severin KV9748 Piccola Semplice
PRIJS: 235.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.