Illy ESEservings Monodose Cafeinevrij 108 stuks 6×18 1835638

Illy ESE-servings Monodose Cafeïnevrij: voor 108 heerlijke kopjes cafeïnevrije koffie De illy Monodose Caffeïnevrije servings zijn uitermate geschikt voor mensen die weinig koffie drinken maar toch altijd willen genieten van verse koffie, en die bovendien (soms) koffie met een laag cafeïnegehalte verkiezen. De koffie is mooi in evenwicht, tussen krachtig en mild, met ruimte voor tonen van chocolade, toast, karamel en jasmijn. Een illy-serving bevat één portie gemalen illy-koffie. Dit is precies genoeg koffie voor een heerlijk kopje koffie, perfect aangedrukt en beschermd door twee laagjes filterpapier. Naast cafeïnevrij zijn de servings ook verkrijgbaar in normaal en donker gebrand, of cafeïnevrij in eenkleinere verpakking . 108 ESE-servings (6 x 18) Cafeïnevrij   Afzonderlijk verpakt, en daarmee altijd vers Krachtig en mild
J-Services.nl Illy ESEservings Monodose Cafeinevrij 108 stuks 6×18 1835638
Illy ESE-servings Monodose Cafeinevrij 108 stuks (6x18)
PRIJS: 49.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.