Nespresso Krups Inissia White 1816357

Krups Inissia White: Kleurrijke, compacte espressomachine De Krups Inissia is intuïtief en zeer makkelijk om te gebruiken. De koffiehoeveelheid wordt automatisch geregeld en is programmeerbaar. De espressomachine schakelt zichzelf uit na 9 minuten, wat weer goed is voor het energieverbruik. De waterreservoir van 0,7 liter is verwijderbaar, waardoor je hem eenvoudig kan bijvullen. Geniet van Nespresso koffie met de kwaliteit die je gewend bent van Nespresso! Nespresso machine 19 bar Waterreservoir: 0,7 liter Automatische bereiding van koffie Verstelbare hoogte Energieklasse A Automatische uitschakeling na 9 minuten Automatische en programmeerbare koffiehoeveelheid Ontkalkwaarschuwing Uitneembaar opvangbakje voor 9-11 capsules 2 controlelampjes Inissia De Krups Inissia is een kleurrijke en compacte espressomachine die in iedere ruimte wel past. Het is de perfecte machine voor liefhebbers van espresso en lungo. Zonder enige moeite geniet je van een heerlijke kop koffie met jouw favoriete grand cru. De Inissia is gestroomlijnd voor maximaal gebruiksgemak en biedt de échte Nespresso kwaliteit. Grands Crus Nespresso heeft 24 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Elke Grand Cru heeft een intensiteit, oplopend tot intensiteit 12. Probeer welke koffie het beste bij jou past. Meer weten over de verschillende Grands Crus van Nespresso? Nespresso & More Nespresso introduceert een breed scala aan voordelen, privileges en verrassingen. Terwijl jij jouw favoriete koffie blijft bestellen, kun je doorgroeien in status. Hoe hoger jouw status, hoe meer je wordt beloond met exclusieve voordelen. Vanaf nu geniet je nog meer van alles wat de wereld van Nespresso jou te bieden heeft, én meer. Bekijkhier alle informatie over Nespresso & More.
J-Services.nl Nespresso Krups Inissia White 1816357
Nespresso Krups Inissia White
PRIJS: 84.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.