Nespresso Krups U Pure Cream 1500509

Krups Nespresso U Pure Cream XN2501: pure eenvoud! Geniet van de pure eenvoud met de Nespresso U Pure Cream XN2501. Deze Nespresso is de eerste machine met een touch bediening en dat maakt ‘m wel erg makkelijk in gebruik. Daarnaast is hij ook nog eens energiezuinig en schakelt het apparaat zichzelf uit na negen of dertig minuten. Nespresso machine 19 bar Waterreservoir: 0,8 liter Energieklasse A Automatische uitschakeling na 9 minuten Ontkalkwaarschuwing Opvangbakje voor 12-14 capsules 2 controlelampjes Krups U De U kenmerkt zich door zijn strakke lijnen en past in ieders omgeving en koffierituelen. Voorzien van zowel praktische als hoogwaardige technologie. Het modulaire ontwerpwordt gecombineerd met een automatisch uitwerpsysteem van de capsule. Als je de klep van de machine sluit, wordt het apparaat geactiveerd. Grands Crus Nespresso heeft 24 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Elke Grand Cru heeft een intensiteit, oplopend tot intensiteit 12. Probeer welke koffie het beste bij jou past. Meer weten over de verschillende Grands Crus van Nespresso? Nespresso & More Nespresso introduceert een breed scala aan voordelen, privileges en verrassingen. Terwijl jij jouw favoriete koffie blijft bestellen, kun je doorgroeien in status. Hoe hoger jouw status, hoe meer je wordt beloond met exclusieve voordelen. Vanaf nu geniet je nog meer van alles wat de wereld van Nespresso jou te bieden heeft, én meer. Bekijkhier alle informatie over Nespresso & More.
J-Services.nl Nespresso Krups U Pure Cream 1500509
Nespresso Krups U Pure Cream
PRIJS: 105.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.