OXO popcontainer 23 Liter 1816678

OXO Popcontainer 2,3 l Met een POP-container van OXO Good Grips kan je nu perfect je koffie bewaren (of je suiker, pasta… alles kan!). De containers sluitenluchtdicht af, zijn stapelbaar en besparen hierdoor dus veel ruimte! Aan de bovenkant zit een grote drukknop waardoor je hem met éénhand kan openen én sluiten. Daarnaast zorgt deze knop er ook nog voor dat die luchtdicht afgesloten is en dient ook nog eens als handvat. Multifunctioneeldus. Daarnaast zijn de OXO popcontainers ook nog voorzien van afgeronde hoeken, waardoor je er ook makkelijk uit kan schenken. De siliconenring kan je in de vaatwasser plaatsen, de andere delen met de hand. Bewaarcontainer 2,3 l capaciteit Luchtdichte sluiting Modulair stapelbaar Afgeronde hoeken Pop-up knop dient ook als handvat Siliconen ring vaatwasbestendig Andere onderdelen niet vaatwasbestendig
J-Services.nl OXO popcontainer 23 Liter 1816678
OXO popcontainer 2,3 Liter
PRIJS: 19.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.