Saeco CA690300 Filter Aqua Clean 3 st. 1830163

Philips Saeco CA6903/00 Incanto Aqua Clean Filter (3 stuks): De zuiverste koffie, zonder dat je hoeft te ontkalken Met deze Philips Saeco Incanto Aqua Clean Filters, die je slechts eens in de drie maanden hoeft te vervangen, geniet jij van 1875 kopjes koffie zonder dat je hoeft te ontkalken. In totaal hoef je de machine pas te ontkalken na acht filters, wat goed is voor 5000* kopjes koffie! Zo geniet jij nog elke dag van heerlijke verse en zuivere koffie met een perfect cremalaagje. Het Click & Go-systeem zorgt ervoor dat je de de filter alleen maar in het mechanisme hoeft te klikken; vervanging is dus een fluitje van een cent. De drie filters zijn geschikt voor volautomatische Saeco-espressomachines met het Aqua Clean-systeem. Deze Philips Saeco CA6903/00 Incanto Aqua Clean Filters komen per drie. Je kunt de filters ookper stuk kopen. Aqua Clean Filters Per 3 verpakt (goed voor 1875 kopjes koffie zonder te ontkalken) Click & Go   Micro-poreus filter Ionenwisselingstechnologie Deactivatie ontkalkingsalarm   Een optimaal zuiveringsmechanisme Het Aqua Clean-systeem is het paradepaardje van de nieuwe Saeco-koffiemachines. Door de lange weg die het water aflegt langs verschillende soorten filters wordt het water extra grondig gereinigd. Voor een bijzonder lange periode heb jij hierdoor kalk- en vuiltjesvrije koffie, zonder dat je hier veel voor hoeft te doen. Unieke inonenwisselingstechnologie Hoe kan het dat ontkalking bij de Saeco volautomatische espresso-apparaten pas na 5000* kopjes nodig is? Dat komt door de ionenwisselingstechnologie. Dit houdt in dat kalk op een natuurlijke manier uit het water verwijderd wordt en kalkaanslag zodoende wordt voorkomen. Allemaal voor de lekkerste kalkvrije koffie.     De microporeuze filter Dankzij de microporeuze filter worden zelfs te allerkleinste deeltjes uit het water verwijderd zonder dat jouw machine verstopt raakt. Onzuiverheden en kleine stofjes komen niet in het systeem van jouw Saeco espressomachinie terecht, de leidingen blijven superschoon en van verstopping is geen sprake. * Gebaseerd op kopjes van 11 ml en na 8x het vervangen van de filter zoals aangegeven door de machine   –> 1. Met het Click & Go-systeem plaats je de AquaClean filter gemakkelijk in het waterreservoir van je koffiemachine   2. Het water in je koffiemachine wordt weer kraakhelder met de micro-poreuze filter   3. Je drinkt maar liefst 5000 kopjes koffie, zonder dat je hoeft te ontkalken
J-Services.nl Saeco CA690300 Filter Aqua Clean 3 st. 1830163
Saeco CA6903/00 Filter Aqua Clean 3 st.
PRIJS: 44.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.