Solis Grind and Infuse Pro Handmatige Espressomachine 1823607

Solis Grind and Infuse Pro: Koffiezetten als een pro Met de Solis Grind and Infuse Pro haal je een professionele espressomachine in huis. Je kunt handmatig of automatisch bonen malen en daarmee de heerlijkste koffie zetten. Doordat de machine een stoomtuit heeft behoren ook cappuccino’s tot de mogelijkheden. Nog een fijne optie: dankzij de warmhoudplaat warm je de kopjes alvast op terwijl je koffie zet, zo blijft je koffie lekker lang warm. Dat wordt genieten met de Solis Grind and Infuse Pro! Volautomatische espressomachine Pompdruk: 15 bar 1700W Capaciteit koffiebonen: 250 gr 33 x 31 x 40 cm (L x B x H)   Gewicht: 7,2 kg Incl. heetwater-/stoomtuit 18 maalinstellingen Incl. energiebespaarmodus Incl. warmhoudplaat     Heerlijke aroma’s Doordat je met de Solis Grind and Infuse Pro bonen maalt en vanuit een zeefhouder koffie zet kunnen de aroma’s goed vrijkomen. De machine heeft maar liefst achttien verschillende maalinstellingen en een hogedrukpomp van 15 bar, zo zet je altijd koffie op jouw gewenste sterkte. Je kunt voor één of twee personen tegelijk koffie zetten, dat is wel zo efficiënt. Veel extra’s Niet alleen zet je met de Solis Grind and Infuser pro koffie en espresso’s als een pro. Dankzij de stoom-/heetwatertuit kun je er ook de heerlijkste melkcombinaties mee maken. Warm melk op voor een lekkere latté, of schuim het tot een zachte cappuccinotopping. Ook thee behoort tot de mogelijkheden, wanneer je de tuit met heet water gebruikt.
J-Services.nl Solis Grind and Infuse Pro Handmatige Espressomachine 1823607
Solis Grind and Infuse Pro Handmatige Espressomachine
PRIJS: 899.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.