Solute Clean Taste Capsules 1835852

Solute cleaning capsules Het geheim van de perfecte (N)espresso. De reinigingsformule in de capsules is veilig en speciaal ontwikkeld voor Solute. Met de unieke reinigingscapsules van Solute reinig je het binnenwerk en de uitloop jouw Nespresso machine.In het Nespresso apparaat blijft na het zetten van de koffie residuen als koffievetten, tannine en kleine korreltjes koffie achter. Deze restanten beïnvloeden de smaak van de koffie. Tevens blijven door het gebruik van verschillende koffiesoorten en capsules met bijv. thee of chocolademelk substanties in het apparaat achter. Dit probleem wordt niet opgelost door de machine te ontkalken of met water te spoelen. Ontkalken van je machine adviseren we iedere 3 maanden. En reinigen met de cleaning capsule minimaal om de 50 zettingen. Solute cleaning capsules zorgen voor een schoon apparaat en zo voor optimaal genot van uw favoriete dranken. Geschikt voor Nespresso-apparaten Direct klaar voor gebruik Snelle en grondige reiniging   Veilig, reuk- en smaakloos Verlengt de levensduur van uw apparaat
J-Services.nl Solute Clean Taste Capsules 1835852
Solute Clean Taste Capsules
PRIJS: 9.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.